Hopp til innhold

Hødd tapte 8-3 (!) mot Ullensaker/Kisa

Bortemarerittet vil ingen ende ta for Hødd. – Vi fremstår veldig dårlig, sier Hødd trener Steinar Lein.

Steinar Lein

Steinar Lein og Hødd-spillerne vil nok få en lang tur hjem fra ydmykende 8-3 tap.

Foto: NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Det ble mildt sagt målrikt i Jessheim da Ullensaker/Kisa tok imot Hødd søndag. Hødd har ikke vunnet en eneste kamp på bortenbane denne sesongen, og det tok ikke lang tid før Ullensaker/Kisa fikk satt første spiker i Hødd-kista.

Før minuttet var spilt satte Christian Aas ballen bak Jan Lennart Urke i Hødd-målet. Det skulle ikke ble den eneste ballen han måtte plukke ut av nota. Før det var gått tjue minutter hadde Riki Alba lagt på til 3-0 for hjemmelaget, og fem minutter før pause sørget Nicolay Solberg for at Hødd måtte gå til pause med fire baklengsmål.

Fem mål i løpet av ti minutter

Det begynte ikke så mye bedre i andre omgang. Etter 59 minutter la Sverre Torp på til 5-0.

Så ble det ti veldig travle minutter på bana der spillet bølget frem og tilbake. I det 69. minutt pyntet Hødd på resultatet og scoret sitt første mål, men Ullensaker/Kisa kvitterte i løpet av ett minutt.

Kun ett minutt etter scoret Hødd igjen. Men 6-2 reduseringen ble fulgt opp av ett nytt mål for hjemmelaget kun tre minutter etter.

Sverre Torp scoret sitt andre mål for dagen og førte Ullensaker/Kisa opp til 8-2 før Robin Shroot scoret et siste trøstemål for Hødd.

– Dette er tungt

Rett etter kampslutt er Hødd-trener Steinar Lein skuffet.

– Vi taper stort. Det er tungt, sier han.

Kalddusjen før minuttet var gått er han heller ikke fornøyd med.

– Når de scorer etter ett minutt på noe som vi har analysert, så er det skuffende, sier han.

Hødd hadde en tøff kamp hjemme mot Mjøndalen torsdag, og treneren sier at de har hatt kort restitueringstid.

– Vi var opptatt av at vi måtte bli klare fysisk og mentalt, men det virker som ikke har klart det. Vi virket slitne, og da er det vanskelig å ta tak.

Prøvde flere ting for å komme inn i kampen

Etter tre mål baklengs gjorde treneren en formasjonsendring, men det hjalp heller ikke.

– Vi prøvde flere ting uten at det gjorde noen forskjell. Det er ingen syndebukker, det er laget og trenere som var for dårlig, sier han.

Nå har laget to ukers pause fra kamp som de ifølge treneren skal bruke godt for å prøve å overleve i 1.divisjon. De er nå kun tre poeng over nedrykksstreken.

– Vi har tatt bra med poeng de siste ti kampene, så vi er et bra fotballag, men vi har store problemer på bortebane. Nå må vi sette oss ned og se om det er noe å gjøre for å snu den begredelige bortestatistikken. Men jeg har ikke noe svar akkurat her og nå.

– Vi hadde troa i dag også, men når det blir tre mål imot før det er gått femten minutter så blir det vanskelig å være spiller ute på banen, sier han.

Laster innhold, vennligst vent..