Travel natt for politiet

Det har vært mye fyll og bråk i Møre og Romsdal natt til søndag. Politiet har måtte ta hånd om en rekke berusede personer.

Politi

Politiet har vært travelt opptatt med å ta hånd om berusede personer

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

I Molde måtte en kvinne i 40-årene til sykehuset fordi hun var overstadig beruset. Kvinnen ble innlagt på sykehuset til observasjon.

I Molde måtte politiet kjøre hjem en beruset jente på 16 år som hadde falsk legitimasjon,

En mann i slutten av 20 årene ble funnet sovende i beruset tilstand i en grøft i Sula. Mannen ble tatt med til arresten der han fikk sove videre.

I Langveien i Kristiansund ble en mann funnet sovende i en busk i morgentimene. Mannen ble kjørt hjem av politiet.

Støy fra private fester

Politiet har flere ganger måtte rykke ut for å avslutte private fester der naboene har klaget på grunn av bråk. På Frei var det full krangel mellom flere voksne da politiet kom.

På Åndalsnes måtte politiet fjerne en mann i 20 årene fra et utested etter at vakter på stedet måtte holde ham nede med makt. I Volda måtte politiet kjøre hjem en beruset mann i begynnelsen av 3o-årene som hadde bråk ved et utested.

Brann i bil

Ved 03.tiden natt til søndag ble en bil funnet totalt utbrent på Nøringset i Sula. Politiet vet foreløpig ikke hva som er årsaken til brannen.

Søndag morgen ble en kvinnlig bilist stanset ved Plantasjen i Ålesund. Kvinnen var beruset. Bilen hadde skader på begge sider av bilen og den var også punktert.