NRK Meny

Tenåring påkjørt av bil uten fører

En jente i tenårene ble i ettermiddag påkjørt av en bil uten fører i Molde. Stålis og hålke fikk bilen til å seile nedover gata.

Laster kart, vennligst vent...

Det var ved Årø i Molde den unge jenta ble påkjørt.

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Den unge jenta kom i veien for bilen som sklei nedover en bratt bakke ved Årø i Molde. Rett før gikk føreren og passasjeren ut av bilen fordi de kjente den begynte å bevege seg for egen maskin. De bestemte seg da for å prøve å dytte den i grøfta, men det gikk ikke.

Operasjonsleder Johan Helge Kjøl ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt forteller at jenta ikke ble alvorlig skadet, men hun ble sendt til lege for sjekk.

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.