NRK Meny

Seks personer tatt av politiet

Politiet i Ålesund fikk natt til fredag inn melding om at en mann i 20-årene var blitt slått og ranet i sentrum. To timer senere fikk de melding fra en annen mann som hadde blitt frastjålet telefonen sin. Fredag morgen melder politiet at fem personer er pågrepet og satt i arrest. Politiet har funnet eiendeler hos disse personene som knytter dem til tyveriene. Like etter klokka 04 ble en annen mann pågrepet på et hotellrom. Mannen var i besittelse av en av telefonene som ble stjålet tidligere på natten. Mannen, som var ruset, er satt i arrest, opplyser operasjonsleder Trygve Ødegård.

Siste video/lyd

No. dokumentar. Noreg har i dag ein av verdas mest moderne fiskeflåtar som omset for milliardar av kroner kvart år. Men det var ein heilt spesiell båttype som la mykje av grunnlaget - for over hundre år sidan. I Ålesund bysentrum har det siste tida foregått eit heilt unikt byggeprosjekt!
Reiarlaget til reketrålaren Remøy, som ligg i arrest i Murmansk informerer om situasjonen.
Korleis er det å bli eldre i Noreg i dag, og korleis vil det vere dei neste 20 åra? Det var tema på landskonferansen for fylkeskommunale eldreråd.