Hødds hjemmemareritt fortsetter: – Vet ikke hvorfor

Kun èn av Hødds syv hjemmekamper har endt med seier denne sesongen. Verken Hødd-trener Sindre Eid eller Eirik Ulland Andersen har noen forklaring.

Sindre Eid

– Vi har rett og slett ikke vært gode nok, sier Hødd-trener Sindre Eid.

Foto: Ivar Lid Riise / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Fylkesmøtet mellom Kristiansund BK og Hødd på Høddvoll ble alt annet enn et plaster på såret for Hødd-trener Sindre Eid og hjemmepublikummet, som har fått mange slag i ansiktet denne sesongen.

Kun èn av Hødds syv hjemmekamper denne sesongen har endt med seier. Det skjedde 27. april da laget fra Ulsteinvik slo Alta 3-0.

Hødd - Kristiansund

Hødd måtte tåle nok et hjemmetap da Kristiansund vant 2-1 på Høddvoll tirsdag kveld.

Foto: Ivar Lid Riise / NRK

Ellers har det blitt med uavgjort og tap, og Eid har ikke noen spesiell forklaring på hvorfor hjemmefortet har blitt lett å innta.

– Jeg har ikke noe godt svar. Vi har rett og slett ikke vært gode nok, men det er rart at vi er ligaens fjerde beste bortelag og likevel sliter såpass mye hjemme, sier Eid til NRK.

– Ingen spesiell grunn

Han sier de bare må fortsette å jobbe hardt. Neste og siste sjans til det kommer mot Ull/Kisa søndag 22. juni.

Heller ikke dagens målscorer Eirik Ulland Andersen har noen forklaring på hvorfor de blå ikke klarer å sanke tre poeng oftere i sin egen storstue.

KBK Christian Michelsen

KBK-trener Christian Michelsen fortsetter den gode starten han har fått i sin aller første sesong som hovedtrener.

Foto: Ivar Lid Riise / NRK

– I begynnelsen av sesongen var vi uheldige. Da kjørte vi over motstanderne, men tapte likevel. De siste kampene går det mer på udyktighet, men jeg tror ikke det er noen spesiell grunn til at vi sliter så mye hjemme. Vi må bare stå opp og vise tilskuerne på Høddvoll at vi også kan vinne kamper, sier Andersen.

– Deilig!

En som derimot kunne glise, er KBK-trener Christian Michelsen, som har fått en god start på sin første sesong som hovedtrener.

– Deilig! Vi har slitt på denne banen tidligere, men nå kom seieren.

KBK scoret allerede etter to minutter, med en nydelig plassert ball av Liridon Kalludra.

– Hvor viktig var det første målet?

– Det var viktig, men det er klart at tidlig mål kan slå begge veier. Det er uansett viktig å nullstille, for ellers kan man fort gå i fella.

Hødd - Kristiansund

Eirik Ulland Andersen fikk kjempetreff under kampen, men det holdt ikke til seier.

Foto: Ivar Lid Riise / NRK