NRK Meny
Normal

Skuffet Hødd-trener: – Toppfotballen er nådeløs

– Vi hadde som mål å slå Levanger i dag, sier Hødd-trener Sindre Eid. I stedet gikk hjemmelaget av banen med 0–4 på resultattavla.

Sindre Eid

Hødd-trener Sindre Eid var skuffet etter søndagens tap på hjemmebane.

Foto: nrk

Søndag tok Hødd imot Levanger hjemme på Høddvoll.

Trønderne lå før kampen på plassen over nedrykk og viste at de kjemper desperat for poeng for å klarte oppover tabellen. For når lagene gikk av banen søndag hadde bortelaget fire mål, mens hjemmelaget Hødd hadde null.

– Når man taper med fire mål på hjemmebane så er det selvfølgelig veldig skuffende. Akkurat nå er det tungt. Men toppfotballen er nådeløs, sier Hødd-trener Sindre Eid.

– Det ble for vanskelig

Det tok bare et kvarter før bortelaget hadde fått nettkjenning første gang.

– Selv om vi trykker de veldig i en periode i førsteomgang så klarte vi ikke å utligne.

Og bare to minutter etter pause hadde gjestene lagt på til 2–0 ledelse.

– Jeg føler at vi hadde en bra avslutning på første omgang og burde ha gått til pause med uavgjort. I stedet kommer vi på banen og får et nytt mål i trynet. Da blir det vanskelig, sier Eid.

Og gjestene fikk satt ballen bak sisteskansen til Hødd to ganger til før dommeren blåste.

Vil ikke snakke om opprykk

Dersom Hødd hadde vunnet søndagens kamp hadde de tatt enda et steg mot å få spille om opprykk til eliteserien. Men mulighetene for opprykk vil ikke Hødd-treneren ha noe snakk om.

– Prestasjonen nå er altfor ustabile. Vi vinner og taper annenhver kamp. Nå konsentrerer vi oss om skuffelsen i dag, for vi må se frem mot neste kamp. Så får tabellen se ut som den vil.

Slik var kampen:

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..