– Det er kjedeleg og ein dårleg følelse

Det gjekk mot bortesiger for Hødd, men på overtid utlikna Vard Haugesund til 2–2.

Hødd-trenarane

Trenarduoen Lars Arne Nilsen (t.v.) og Sindre Eid måtte ta til takke med eitt poeng borte mot Vard Haugesund.

– Det er heilt OK på 0-2, og vi har god kontroll. 1–2 kjem etter ein enkeltmannsprestasjon, før vi er sluttkøyrde og dei scorar på overtid, seier Hødd-trenar Lars Arne Nilsen til NRK etter kampen.

Franjo Tepuric

Franjo Tepuric scora i debuten for Hødd.

Ville revansjere heimetap

På heimebane blei det tap 2–0 då Vard Haugesund kom på besøk i vår. Den kampen var Hødd ute etter å revansjere.

Og det såg tidleg positivt ut for blåtrøyene, for allereie etter 11 minutt kom 0–1. Hødd sin nye spiss, kroatiske Franjo Tepuric, fekk ballen på 17 meter og la Hødd-leiinga på flott vis over keeper Kenneth Nielsen.

Heimelaget var tamme, og Hødd styrte kampen i Haugesund. Etter 55 minutt scora Hødd sitt andre for kvelden, då Rune Ertsås heada inn 0–2.

Hødd såg ut til å ha full kontroll, men mot kampens spel reduserte Vard Haugesund til 1–2 ved Vetle Myhre i det 64. minutt. Scoringa blei banka i mål vakkert på volley.

Hødd har tidlegare slite med å hale i land sigrar på bortebane, og historia repeterte seg sjølv laurdag.

For på overtid, etter 91 minutt, kom Vard-utlikninga då Sanel Kapidžić la 2–2 bak Hødd-keeper Andreas Lie.

Dermed fekk Hødd aldri revansjert heimetapet frå i vår.

– Dårleg følelse

Hødd kom heim frå Kasakhstan etter europacup før i veka, og har både kamp og reising i føtene. Det kjennest, trur trenar Nilsen.

– Gutta er nok slitne etter mykje reising, så eg er fornøgd med at vi får med oss poeng på bortebane.

– Men vi burde hatt tre når vi leia 2–0. Det er kjedeleg og ein dårleg følelse når vi slepp inn på overtid, avsluttar Nilsen.