Hødd kjempet til seg ett poeng like før slutt

Ett frispark fra Hødds Eirik Ulland Andersen gjør at Hødd sikret et viktig poeng i ettermiddagens kamp borte mot Ranheim. - Godt fornløyd med ett poeng, sier Hødd-trener Lars Arne Nilsen.

Lars Arne Nilsen

Hødd-trener Lars Arne Nilsen er fornøyd med ett poeng mot ranheim.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Hødd spilte en god førsteomgang mot Ranheim i ettermiddag, men etter sideskiftet var det Ranheim som styrte kampen.

Ranheim dominerte store deler av andre omgang, og i det 69. minutt får de uttelling. Daniel Krogstad sender hjemmelaget opp i ledelsen. Og Ranheim er flere ganger farlig frempå.

Eirik Ulland Andersen

Eirik Ulland Andersen (i hvitt) reddet ett poeng for Hødd. Bildet er tatt mens han spilte for Haugesund.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Likevel klarer Hødd å slå tilbake. To minutter før ordinær spilletid er over, reduserer Hødds Eirik Ulland Andersen på et frispark.

Fornøyd med ett poeng

– Det ble en tett og jevn kamp. Det var vanskelige forhold, det blåste veldig mye, så det var vanskelig å spille fin fotball. Vi fikk med oss ett poeng og det er vi godt fornøyd med, sier Hødd-trener Lars Arne Nilsen.

Nilsen sier at på bortebane med vanskelige forhold er det vanskelig å ta poeng. Ut i fra forholdene mener han Hødd spiller en bra kamp.

– Vi gir ikke opp og kommer tilbake og får 1-1 på slutten, sier han.

Viktig poeng

Hødd holder på femteplassen på tabellen, men er kun to poeng bak Stabæk som ligger på andreplass, og som dermed er de som ligger an til direkte opprykk til eliteserien sammen med Bodø Glimt. Men fra tiende til andreplass er det ikke mer enn sju poeng som skiller lagene.

– Vi henger med, og det er fullt kjør ut sesongen. Så dette blir en veldig spennende høst, sier Nilsen.

God stemning i spillergruppen

I bussen hjem er det i kveld god stemning, sier treneren.

– Nå er det veldig kjekt. Nå er vi i en situasjon der vi kan henge med helt ut, og får vi kvalifisering da kan alt skje. Vi står ikke tilbake for de lagene vi spiller mot nå, så vi kan klare det, sier Nilsen.

– Rykker dere opp?

– Det vet jeg ikke ennå, smiler Nilsen.