Hemmelighetsfull KBK-trener prøver ut ny formasjon

LA MANGA (NRK): KBK-trener Christian Michelsen vil prøve ut en ny formasjon mot Sandefjord på La Manga mandag ettermiddag.

Christian Michelsen

Sandefjord er neste motstander for KBK og trener Christian Michelsen.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

Dette blir den andre kampen Kristiansund spiller under treningsoppholdet på La Manga. Den første kampen mot det russiske toppserielaget UFA endte med et knepent 1–0 tap.

KBK-trener Christian Michelsen forventer ingen lett match mot Sandefjord.

God struktur

– Vi forventer et heltent Sandefjord-lag i ettermiddag og en tøff match mot et lag som vi kjenner gjennom flere tette oppgjør mot i fjor, sier Christian Michelsen.

– Mot UFA hadde vi god struktur gjennom hele kampen. Får vi til dette flest mulige ganger i dag og i år så øker det sannsynligheten for at vi tar poeng.

Flere valgmuligheter

Kristiansund rykket opp til et eliteserien etter å ha vunnet 1. divisjon i 2016, og mange er spent på hvordan laget vil klare seg i den øverste divisjonen. Kristiansund møter Molde i hjemme i den første seriekampen i årets eliteserie.

KBK-treneren er klar over at laget må ha flere strenger å spille på i eliteserien, og mot Sandefjord vil han prøve ut noe nytt. Men på spørsmål om hva det betyr unngår en smilende Michelsen å gå nærmere i detalj.

– Vi har øvd på noe så du får se i ettermiddag. Du kan godt si at det blir en ny formasjon. Det blir viktig å ha en plan B og en plan C, og jeg tror det er smart å ha flere valgmuligheter ut fra hvilke spillere som er disponible og hvilke lag vi møter, sier Christian Michelsen.