Leteaksjonen: Fant sekk - stammer trolig ikke fra savnede

Søket etter den savnede 7-åringen fra Litauen har pågått gjennom natten, men letemannskapene har fremdeles ikke funnet ham.

Created by InfoDispatcher

– Vi fant en sekk nær Moldehallen, men jeg vil påstå at dette ikke er en sekk som den savnede har hatt med seg. Vi tar likevel ingen sjanser, og tar den med inn, sier Kurt Amundø i Norske Redningshunder til NRK natt til tirsdag.

Han og resten av letemannskapene brukte natten til å drive hundesøk i Molde sentrum, men så langt har letingen vært resultatløs.

– Vi har absolutt ingen spor hunden kan lukte etter, og det er vanskelig å søke i et område med så mange folk. Vi må bare fortsette, sier han.

Så mange er med i leteaksjonen

Kl. 05.30 kan operasjonslederen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt også opplyse at det ikke er noe nytt, og at det sannsynligvis ikke vil komme ny informasjon før kl. 08.00.

Kurt Anmundø

45 personer fra Sivilforsvaret, Norsk Folkehjelp, Røde Kors og Norske redningshunder er hittil satt inn i letearbeidet etter den savnede 7-åringen.

Foto: Gunnar Sandvik / NRK

150 personer fra Sivilforsvaret, Norsk Folkehjelp, Røde Kors og Norske redningshunder er hittil satt inn i letearbeidet etter den savnede 7-åringen.

I tillegg deltar 12 polititjenestemenn i søket.

Molde brannvesen har satt i gang søk fra båt, og innbyggerne i Molde blir oppfordret til å se etter gutten, som er fra Litauen.

Nordmøre og Romsdal politidistrikt gikk like etter midnatt ut med en etterlysning av gutten med navn og bilde.

NRK velger på dette tidspunktet ikke å identifisere den savnede.

Forsvant fra bowlinghallen

Leteaksjon molde

Rundt 150 letemannskaper er med i søket etter den savnede 7-åringen.

Foto: Gunnar Sandvik / NRK

Pressekontakt i politiet, Alf Stormo bekreftet overfor NRK mandag kveld at sjuåringen var sammen med mor og en representant for barnevernet da han forsvant utenfor bowlinghallen i Molde.

Tirsdag morgen sier operasjonslederen ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt at politiet vil komme med ny informasjon kl. 08.00.