NRK Meny
Normal

Bråk, krangling og promille

Det har vært flere tilfeller av bråk, vold og ulike sammenstøt i Møre og Romsdal natt til søndag.

POLITI

Politiet har hatt en natt på det jevne med bråk, fyll og krangling.

Foto: KYRRE LIEN / SCANPIX

Sent lørdag kveld måtte en mann kjøres hjem av politiet etter å ha laget bråk på et hotell i Molde.

0138 ble det meldt at en mann i begynnelsen av 20-årene var blitt slått ned på et utested i Kristiansund sentrum. Mannen måtte kjøres til legevakten med mindre skader.

Kl. 0230 ble en mann i slutten av 20-årene bortvist fra Molde sentrum på grunn av bråk på et utested.

På samme tidspunkt braket flere personer i slutten av tenårene og begynnelsen av 20-årene sammen i Molde sentrum. Episoden kan føre til flere anmeldelser.

Utforkjøring i beruset tilstand

I Valldal havnet en mann i slutten av tenårene utfor vegen ved 0040-tiden. Mannen var i følge politiet åpenbart beruset, men kom ikke fysisk til skade i ulykka. Førerkortet ble beslaglagt på stedet og mannen blir anmeldt for promillekjøring.

Ved 01-tiden ble en mann i 20-årene satt i arresten etter å ha laget bråk på et utsted i Sykkylven. Mannen som var beruset, ville ikke rette seg etter pålegg fra politiet.

I Ulsteinvik ble en mann satt i 20-årene satt i arresten på grunn av ordensforstyrrelse. Mannen laget først bråk på et utsted i Ulsteinvik og ble bortvist. Etter en stund vendte mannen tilbake og fortsatte å bråke.

Svært utagerende

I Ålesund ble en mann i 20-årene innbrakt av politiet etter å ha laget bråk i et boligfelt. Mannen som var i narkotikarus, opptrådte svært utagerende i følge politiet.

Sykkylven ble en mann i 20-årene pågrepet av politiet på grunn av vold mot samboeren sin. Mannen ble satt i arresten og blir anmeldt.