– Vi møter et kvalitetslag

Denne gangen gikk ikke det som Molde ville. Basel vant med ett mål over Molde i Champions League kvalifiseringen onsdag kveld på Aker Stadion. Daniel Berg Hestad visste godt at de møtte et kvalitetslag.

MOLDE - STRØMSGODSET (2-1)

Molde møter den sveitsiske seriemesteren FC Basel på Aker Stadion.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / Scanpix

Etter drøye tjue minutter inn i 2. omgang kom første målet. Stillingen er 0–1 på Aker Stadion. Det hele var uforandret til kampens slutt. FC Basel reiser hjem med seier i bagasjen.

Video MOLDE - NY TRENER ?

– Det er et kvalitetslag, og mange er nok i tvil om at vi kommer til å slå dem, sier Hestad.

Foto: Nyhetsspiller

I kveld vil den sveitsiske seriemesteren Basel stå på motsatt banehalvdel for Molde. Daniel Berg Hestad i Molde FK vet godt at de møter et lag av kraftig kaliber.

– Vi er klare over hva slags lag vi møter. Det blir en tøff test for oss, sier Hestad.

Hestad mener at Basel sitter inne med mange sterke sider, men også flere svakheter.

– Basel har teknisk gode spillere. Det er snakk om hurtig ballbehandling, stor bevegelse og to veldig erfarne spisser. De er et kvalitetslag, men vi har alle muligheter til å straffe dem på hjemmebane, forteller han.

Spennende møte

Hestad tror at det vil bli spennende å møte det sveitsiske laget. FC Basel er et kraftfullt lag som tidligere har vunnet i kamper mot Manchester United.

– Det er et kvalitetslag, og mange er nok i tvil om at vi kommer til å slå dem etter to kamper. Men vi har veldig troen, og det er viktig. Vi mener at vi kan slå hvem som helst på hjemmebane, sier Hestad.

Håper på full brakke

Molde-veteranen legger til at de håper at mange vil ta turen til stadion. Han mener at publikum vil hjelpe dem litt ekstra mot seier.

– Nå er det viktig at alle er skadefrie. Det at vi snart får tilbake flere spillere vil også hjelpe oss til å fortsette i serien, cupen og forhåpentligvis europacupen. I tillegg håper jeg at publikum vil være til stede i kveld. Det vil gi oss litt ekstra, avslutter Hestad.