AaFK sikret poeng på overtid

Det så ut som om det skulle gå mot tap for Aalesund. Så dukket Daniel Arnefjord opp og sørget for at det ble 2-2 og ett poeng til Aalsund.

Post

Aalesunds Sander Post (t.h.) feirer sin 1-1 scoringen under kampen mellom Aalesund og Sogndal på Color Line Stadion i Ålesund søndag kveld.

Søndagens kamp mellom AaFK og Sogndal på Color Line Stadion var svært viktig. AaFK og Sogndal har lagt nærmest likt på tabellen – i alle fall poengmessig.

Det har kun vært et poeng som skilt mellom lagene. Etter dagens kamp har AaFK 15 poeng og Sogndal 14 på tabellen i Eliteserien.

Ingen store sjanser i 1. omgang

Ålesund førte store deler av kampen i første omgang, men kom ikke til de store sjansene. Ålesund hadde stort sett spillet og ballen, men Sogndal tok vare på overgangene sine mot et svakt Ålesund-forsvar.

Les hele kampreferat her

Sogndal seier

Sogndals Ulrik Flo (t.v.) og Henrik Furebotn jubler etter at Flo har scoret det første målet.

Ulrik Flo fra Sogndal scoret i det 27 minutt, ved å sette ballen i stolpen og så i mål.

AaFK fikk en målsjanse rett før pause. Kjell Rune Sellin prikket inn Sander Post som var i duel med Hannu Patronen, men vant og headet ballen i stolpen.

Utligning på overtid

I det 51 minutt scoret AaFK-spiller Sander Post. Demar Phillips prikket inn Post inne i feltet. Post fikk ballen på foten og sendte den videre mellom bena på Udjus og i mål.

Men bare 9 minutter senere ble det et nytt mål til Sogndal. Malick Mane slo tunnel på Wembangomo, slo hardt inn langs bakken. På bakre stolpe dukket Ulrik Flo opp og satte inn sitt andre mål for kvelden.

Det så ut som om det skulle gå mot tap for AaFK, men 1 minutt på overtid kom utligningen.

Sander Post headet ned til Daniel Arnefjord som banket ballen opp i nettaket fra to meter. Dermed ble stillingen 2-2.