Slik gjør du
Forvarm ovnen til 100 grader, og sett inn tacoskjellene. Se anvisningen på pakken.
Skrell rekene, ha dem i en skål og sett dem i kjøleskapet.
Riv av bladene på hjertesalaten og skyll dem i kaldt vann. Rist vannet godt av og sett salatbladene kaldt.
Del avokadoen i to og ta ut steinen. Skrap ut avokadokjøttet med en gaffel, og bland inn hakket koriander og sitronsaft. Smak til med tangsalt og pepper.
Salsa med pepper og tang
Hakk opp chili, gressløk og paprika i små terninger. Tilsett tangsalt, pepper, hvitløk, limesaft og hakket tang. Rør godt inn og tilsett olivenolje. La salsaen stå og trekke i romtemperatur før servering.
Servering
Legg avokadoblandingen i bunnen av skjellet. Ha i et salatblad og stable rekene over salaten. Hell salsaen over rekene og pynt med friske korianderblader.
Tips
Oppskriften er til 4 personer til lunsj eller til 2 til middag.