Slik gjør du
I stekeovn
Grønnsakene vaskes og skrelles. Kuttes opp i strimler, ca. 4 cm x 2 mm
Fisken fileteres og renskjæres for bein.
Legg grønnsakene i midten av bakepapiret. Ha på en ts smør, legg på ramsløkblader, legg fisken oppå. Ha godt med salt på fisken. Legg en ts smør på toppen.
Pakk alt godt inn, som et seil. Fiskepakkene bakes i ovn på 200 °C i 15-20, min avhengig av tykkelsen på fisken.
Kan serveres med brød, flatbrød eller poteter. Eller en frisk salat.
I matdamper
Samme som over, men fisken er uten bakepapir.
Fisken legges i en skål og settes i 2. etasje i dampmaskinen. Mandelpoteter eller andre små poteter legges i nederste etasje. Grønnsaker i strimler i øverste etasje.
Obs: Grønnsaker som er kuttet i tynne strimler behøver kun å dampes med de siste 5 minuttene.
Tips
Se også:
Se også: