Svinestek med asiatisak vri og søtpoteter

Svinestek med epler, søtpoter, stangselleri og pak choi.

Foto: Agnete Daae-Qvale Holmemo / NRK

Svinestek med asiatisk vri og søtpoteter

Lars Erik Vesterdal gir restene av ribbe eller svinestek en asiatisk vri med hoisinsaus, søtpotet, pak choi, grønt eple og selleri.

Slik gjør du

Kutt opp svinekjøtt i store biter, og varm dem opp i en panne med noen dråper vann. Rør inn hoisinsaus, og la dette stå å trekke i ti minutter.

Skrell og skjær søtpotetene i store skiver. Kok dem møre i vann med litt salt. Legg de ferdigkokte potetene på et fat.

Skjær alle grønnsakene i store biter, og vend dem sammen med kjøttet. Dander dette pent sammen med potetene. Pynt med masse koriander.

Kilde: Lars Erik Vesterdal i radioprogrammet Brønsj, NRK P1