Slik gjør du
Skjær gulrot, stangselleri, paprika, aubergine og squash i tynne strimler, julienne. Skjær sjalottløken i tynne skiver. Finhakk hvitløken.
Blansjer gulrot og stangselleri i kokende salt vann i 5 minutter. La dem renne godt av seg og sett dem til side.
Varm olivenolje i en stor stekepanne. Tilsett ansjos og stek under omrøring til den er nesten oppløst i oljen. Tilsett sjalottløk og hvitløk og la dem steke på middels høy varme. Rør om.
Tilsett paprika, aubergine og squash og stek under omrøring i et par minutter. Ha i timianblader, sukker og eddik og smak til med salt og pepper.
Ha gulroten og stangsellerien i pannen. Ha på lokk og la det koke i 5 minutter.
Ta av lokket og kok i 5 minutter til, til alle grønnsakene er møre. Ta pannen av varmen. Riv brødet i passe munnfuller og legg dem på et serveringsfat. Ha på grønnsakene, dryss over basilikumblader og litt olje. Serveres med en gang.