| |
I disse tider med et voldsomt press mot torskebestanden slår vi et slag for seien. Den er ennå ikke i fare for utrydding. Prøv stekt sei med sjampinjong og tomat.
Helstekt ørret stekt i panne, er himmelsk mat. Prøv denne oppskriften med spekeskinke, og kom i den syvende..
I dag bør du gå bananas i grønnsaksdisken. Prøv en grønnsakswok med reker og torsk. Avslutt med en like fargerik fruktsalat.
Fisk er en god råvare som gjerne kan brukes kreativt. Hva med fisk som håndmat?
For tiden arrangeres det NM-konkurranser i mat på Den norske matfestivalen i Ålesund. I dag konkurreres det blant annet i Bacalao, som tross sine spanske aner er «nasjonalretten» i Møre og Romsdal. Med denne oppskriften kan også du legge deg i trening til neste års NM.
Hun er forfengelig, vakker, løsmunnet, nysgjerrig, skinnende hvit, deilig tørr og dukker gjerne opp i kongelig lag. Det er ikke en kvinne, men fisken hysa vi snakker om.
Forskning viser at Omega 3 fettsyrer– som hovedsaklig finnes i disse fete fisketypene - beskytter mot solbrenthet.
Gravet makrellDet er tid for makrellfiske, her får du en ny variant.
Prøv noe godt til grillen. Foliebakt laks på seng av fennikel, urter og hvitløk.
Lag din egen Paella og nyt late sommerdager sammen med venner og familie.
FLERE SAKER
|
|
|
|
Tina NordströmAlle Tina Nordströms oppskrifter finner du her.
|
Kokke-LiseAlle Lise Finckenhagens oppskrifter finner du her.
|
|
|
Lars BarmenLars ledet Barmeny som gikk i over fem år på NRK. Se oppskriftene her.
|
Eide og MorrisLinda Eide og en Morris finner nisjer innen matlaging i vårt langstrakte land.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kylie KwongEn av Australis mest populære kokker som tilbereder kinesisk mat som du aldri har sett det før.
| |
|
GastronomiHenry Notaker leder vei i den gastronomiske verden. Se programmene og mer her.
|
|
KokkekampProgrammet der det ble konkurrert om matretter. Oppskriftene finner du her.
|
|
| |