skilleFrokost-TV oppskrifterskilleQUIZ!skilleMat med Tinaskille_slutt
Barmeny 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > BarmenY Sist oppdatert 09:00
Barmeny er avsluttet.
Spørsmål om denne siden kan rettes til mat@nrk.no

 

Vant BarmenY-oppskrifter

Før den siste sesongen med BarmenY etterlyste vi seernes høydepunkter fra BarmenYs fire år lange historie. Vi fikk god respons, og her er vinnerne.

BarmenY fra Barmen

Vi blir med Lars til hjemstedet Barmen, der han får hjelp av to kokkelærlinger i matlagingen. Her kan du også få med deg et ekslusivt videoklipp som ikke ble vist på TV.


Verdens beste

Lars Barmen reiser til Ula på jakt etter verdens beste fiskesuppe. Men først må de ut på fisketur, i stiv kuling.

Maten som forsvant

Mye av det som var vanlig norsk mat på 50- og 60- tallet er nesten helt borte. Lars Barmen børster støv av det norske kjøkkenet og drar fram den ene klassikeren etter den andre.

Stekt kjøtt

Lars Barmen viser hvordan man skal tilberede og steke lam- og storfekjøtt. Kokken gir deg faguttrykkene du trenger for å imponere ekspertene bak kjøttdisken.

Barmen i Toscana

Barmens oppskrifter på italienske retter som svinekam med rosmarin, tiramisu, og "nakne" ravioli.


Barmen i Canelli

Lars Barmen blir med å lage epleterte, carpaccio, risotto med asparges, ravioli og skinke- og aspargesgrateng.

Skinke og parmesan

Lars Barmen besøker Parma, kjent for sin skinke og parmesanost. Han lager tortelli, anolini og Rose di Parma.


Høsten 2002

Mer om programmene og oppskriftene denne høsten.

Kake og dessert

Her finn du ei rekke av dei beste kake- og dessertoppskriftene frå Barmeny.


Kylling

Kylling er populært. Her finn du nokre av dei beste kyllingoppskriftene til Lars Barmen.
Biletegalleri: Barmens kyllingmat

Kjøttrettar

Barmens burger
Kva med å prøve nokre av dei beste kjøttrettane frå kjøkenet til Lars Barmen.


Julelunsj

Inviter på julelunsj med en alternativ vri. Pinnekjøtt med potetpuré, soyamarinert svineribbe og rosenkål med østerssaus.

Festmat

Hjortefilet med sopprisotto og parmaskinke.
Lars Barmen tek fram menyen for den store festen. Han slår mellom anna til med kamskjell i dampa fennikel, hjortefilet med sopprisotto, og sitruscarpaccio til dessert.


Skiturmat

Steikt pasta med tomatsaus
Lars Barmen meiner det er fullt mogleg å laga god mat på tur, og han diskar opp med mellom anna biffsauté, pasta med tomatsaus og ei påskesuppe.
Biletegalleri: Skisegling på Finse

Barmens pizza

Pizza med tomat og chili
- Sjølvgjort er velgjort, seier Lars Barmen og slår til med ikkje mindre enn sju ulike pizza-oppskrifter.
MEIR  [Mat]


 
GÅ TIL OPPSKRIFTENE

Se mat i Nett-TV!

Foto: SVT I Nett-TV kan du se Tinas mat, Barmeny, Gastronomi og mye mer når du vil.

Kjøkkenkroken

Diskuter mat og oppskrifter.

Drinker

Caipirinha, Dirty Martini...

Skjermbilder

Friske bilder til din dataskjerm.
15 SISTE MAT
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no