Åpningstider hos Publikumsservice - Tlf. nr: 23 04 70 00

Hverdager: Kl 08.00 - 22.00. Lørdager: Kl 13.00 - 20.00.
Søn- og høytidsdager: Stengt.

Hjelpesider: nrk.no/hjelp
Infosider: nrk.no/info
På Facebook: NRK Info
Lisensinformasjon: nrk.no/lisens

TV-guide/programoversikt tv: http://tv.nrk.no/guide
Radioguide/programoversikt radio: http://radio.nrk.no/guide
Sport på radio og TV: http://www.nrk.no/sport/sendeplan/
Teksting av tv-programmer: http://www.nrk.no/informasjon/hjelp/1.7862839

 • Opptak i nettradioen - Uke 38

Vi beklager at det mangler opptak fra de siste dagers radioprogrammer. Forhåpentligvis vil de bli lagt ut i etterkant, men dette kan ta tid.

 • Labyrint - Påmelding ble avsluttet 10. september

Onsdag 10. september var siste frist for å melde seg på til Labyrint.
Alle som blir tatt ut til audition vil få beskjed. Hvis du ikke har hørt noe innen 15. november, så er laget ditt ikke kommet videre.

 • Julekalender for barn

Årets julekalender blir "Jul på Månetoppen".
Påmelding til den nye julekalenderen ble avsluttet 14. september
Hvis du blir plukket ut til audition, får du beskjed og innkalling til dette på epost i løpet av oktober.

 • Seriestart for nye programmer/sesonger høsten 2014
  Med forbehold om endringer.

Mandag 1. september: Fra D-dagen til ett fritt Paris (2 deler) NRK2
Denne franske dokumentaren i to deler forteller historien om D-dagen og er i sin helhet satt sammen av arkivmateriale fra andre verdenskrig. Store deler av materialet har aldri tidligere vært vist.

Mandag 1. september: Hva har du i bagasjen? (8 deler) (Sesong 3) NRK1
Seks norske kjendiser reiser sammen med Noman Mubashir til ulike verdensdeler for å bli bedre kjent med røttene sine.

Mandag 1. september: Programmene som endret tv (8 deler) NRK2
Realityserier, barne-tv, naturprogrammer, ...

Onsdag 3. september: Osmanane - Europas muslimske herskarar (3 deler) NRK2
Det osmanske riket var eitt av dei største og mektigaste imperia i verdshistoria. Det strekte seg over tre kontinent og eksisterte i over seks hundre år. Men historia vert ofte farga av minna frå dei siste, blodige kampane på slagmarka under fyrste verdskrigen. I denne serien fylgjer vi utviklinga frå den spede byrjinga på 1200-talet til oppløysinga på midten av 1900-talet. Korleis oppstod dette riket? Rageh Omaar byrjar reisa med å undersøke nokre overraskande osmanske røter.

Onsdag 3. september: Team Bachstad i Sør-Amerika (6 deler) NRK1
Team Bachstad er på tur igjen ! Denne gangen skal de krysse det søramerikanske kontinentet. Eventyret starter i Perus hovedstad Lima der første utfordring blir å kjøpe en bruktbil som er i stand til å klare den 6000 kilometer lange grensen over Andesfjellene til Buenos Aires i Argentina. Det viser seg å bli langt vanskeligere enn forvente.

Torsdag 4. september: Hit and Miss (6 deler) NRK2
Mia er en transkjønnet leiemorder som plutselig blir firebarnsmor. Hvordan skal hun klare å takle utfordringene på best mulig måte?

Fredag 5. september: The Hit (8 deler) NRK1
The Hit er programmet der ukjente låtskrivertalenter får presentert sine låter til kjente norske artister. Drømmer virkeliggjøres når artistene fremfører og utgir låta de har størst tro på.
Programleder er Marte Stokstad

Søndag 7. september: Fjellfolk (6 deler) (Sesong 2) NRK1
Norsk dokumentarserie om mennesker som lever i, for og av fjellet.

Søndag 7. september: Folkeopplysningen (6 deler) (Sesong 2) NRK1
Vi bombarderes med påstander om helsen vår, om hva som er bra, dårlig eller farlig for oss. Andreas Wahl for seg noen av påstandene om hva som gjør oss friske og syke. Hva er riktig, og hva er tull og tøys?

Tirsdag 9. september: På sjekker'n (14 deler) NRK3
Single briter møtes på First Date-restauranten. Kan Will (26) vinne cheerleader-trener Fayhe (23) med sin uvanlige flørteteknikk? DJ Terry jakter på en jente han kan finne roen med, men det blir vanskeligere enn han trodde. Richard (68) er på sin første date, tre år etter at han mistet sin kone.

Tirsdag 9. september: Girls (10 deler) (Sesong 2) NRK3
Hannah og venninnene er i starten av 20-åra og prøver å finne ut kva dei vil ha ut av livet sitt, av gutane, seg sjølve og kvarandre. Hannah tek vare på Adam som har brekt beinet, men ho har også innleidd eit anna forhold. Marnie mistar jobben, og Jessa kjem heim frå bryllaupsreise med den nye ektemannen sin.

Onsdag 10. september: Kampen for tilværelsen (6 deler) (Sesong 1) NRK1
Den unge, polske akademikeren Tomasz reiser til Norge for å hente penger fra en far han aldri har truffet. Vel fremme i Oslo kommer han i kontakt med en privilegert og velmenende gruppe borgere i Ullevål Hageby. Det er en sympatisk elite som i mangel av reelle problemer er gode til å skape sine egne.

Lørdag 13. september: Stjernekamp (11 deler) (Sesong 3) NRK1
Norsk underholdningsserie direkte fra studio på Fornebu. I Stjernekamp konkurrerer artister i en rekke ulike musikksjangere og sloss om tittelen som Norges ultimate entertainer. Musikkjournalist Mona B. Riise og rocker Thomas Felberg utgjør konkurransens ekspertpanel. I første program skal artistene fremføre hvert sin rockelåt fra 50- eller 60-tallet, noe som kan bli en stor utfordring for mange av dem.
Programleder er Kåre Magnus Bergh
Publikumsbilletter

Lørdag 13. september: Side om side (10 deler) (Sesong 2) NRK1
Jonas og Maria prøver en hvit løgn for å få billigere montering av sin nye vaskemaskin, men resultatet blir ikke helt som forventet. Også jernvarehandler Frode Pedersen gaper over for mye når han skal arrangere et storslagent "kick-off" på grillsesongen.

Mandag 15. september: 30 grader i februar (10 deler) NRK1
Om mennesker som forlater hjemlandet for å søke lykken i Thailand. Arbeidsnarkomane Kajsa kjøper en bungalow-by og tar med seg døtrene for å starte et nytt liv. Den kuede husmoren Majlis drar med sin ektemann Bengt på ferie og vil ikke reise hjem igjen. Hun elsker Thailand like intenst som han hater landet. Glenn vil gjøre alt for å skaffe seg familie i Thailand.

Tirsdag 16. september: Idris Elba: bil, fart og galskap (3 deler) NRK2
Den britiske skuespilleren Idris Elba drar på sitt livs kjøretur i denne adrenalinfylte dokumentarserien om biler, fart og mer fart. På veien utforsker Idris den fargerike og lite kjente historien bak den ulovlige racingkulturen i USA, og han undersøker hvordan vårt fartsbegjær har formet bilene vi kjører i dag.

Tirsdag 16. september: Kulturquiz (7 deler) NRK2
Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren.

Onsdag 17. september: Danmarks økonomiske bakrus (4 deler) NRK2
Dansk dokumentarserie. Finanskrisen har kostet Danmark 400 milliarder kroner. Hvem betaler i dag prisen for den store festen? Thomas Riff kjemper mot tvangsauksjon, og Sis Andersen frykter hvordan det skal gå når avdragsfriheten på boliglånet hennes utløper. Jeanette Rasmussen har prøvd å selge huset sitt i fire år.

Onsdag 17. september: Rundlurt (8 deler) NRK3
I serien "Rundlurt" setter magiker Kevin Lunde opp skjulte kameraer på forskjellige steder. Ved hjelp av fingerferdigheter og avledning lurer han godtroende folk og kjendiser.

Onsdag 17. september: HitRecord (8) NRK3
Den kjente skuespilleren Joseph Gordon-Levitt dirigerer utallige artister fra sitt globale nettsamfunn hitRECord til å lage korte filmer, live-opptredener, musikk, animasjon, samtaler og mye mer. Hver episode fokuserer på et tema der alle med en internett-tilkobling oppfordres til å bidra med innspill.

Torsdag 18. september: Normal galskap (6 deler) (Sesong 2) NRK1
Are Sende Osen tar oss med på en ny runde inn i vanlige nordmenns uvanlige hverdag og viser noe av det rare vi bruker tid, krefter og penger på. Det handler om: Kjæledyr, frihet, "bil og fart", UFO, mann og jul.

Fredag 19. september: Skavlan - Sesongstart høsten 2014 - NRK1
Vil du være publikum, så sende e-post til : publik@skavlan.com
Det aller meste spilles inn i SVT-huset. Men, det blir også innspillinger i London.

Onsdag 24. september: Sanninga om matprisar (3 deler) NRK2
Kvifor stig matprisane så raskt? Bonden Jimmy Doherty legg ut på ei reise rundt om i verda for å finne svaret.

Lørdag 27. september: Fellende beviser (5 deler) NRK2
Tidligere danske kriminalteknikere skildrer saker hvor de fant ett spesielt bevis som ble avgjørende for å få gjerningsmannen dømt. Spor i en sak der en kvinne ble drept og partert, analyseres i Nordens mest avanserte kriminaltekniske laboratorium i Sverige. Her får man et unikt innblikk i hvilke metoder kriminalteknikerne benytter når de jakter på mordere.

Søndag 28. september: Downton Abbey (9 deler) (Sesong 5) NRK1
Vi følger familien Crawley og deres tjenere i den store herskapsvillaen Downton Abbey.
Som tidligere år, så er siste episode en "Christmas Special" som blir sendt rundt jueltider.

Tirsdag 30. september: Drømmeturen (6 deler) (Sesong 2) NRK1
Cecilie Skog og Aleksander Gamme tar nye personer med seg på tur.

Tirsdag 30. september: Migrapolis - Sesongstart høsten 2014 - NRK1
Første program "Drømmen om Norge": Mange ønsker å komme til Norge og starte et nytt liv men vil de lykkes?

Tirsdag 30. september: Interne affærar (13 deler) NRK3
Abby Kowalski (32) er klar for å bli etterforskar etter fleire år i operativ teneste på gatene i Chicago. Den einaste ledige stillinga er i divisjonen for intern gransking. Avgjersla er ikkje populær i familien da dei tre brørne hennar også jobbar ved den same politistasjonen.

 • Publikumsbilletter

Flere av våre underholdningsprogrammer spilles inn med publikum i studio.

The Hit, Lindmo og 20 spørsmål:
Billetter: Se info her Publikum i studio

Nytt på nytt: Billetter bestilles hos Billettservice.

Debatten: Alle er velkomne som publikum!! De har god plass, så det er bare å møte opp. Store grupper kan sende e-post til debatten@nrk.no

Stjernekamp: Spilles inn fra lørdag 13. september. Finale 15. november.
Send e-post med ønsket dato til stjernekamp@monstermail.no

Skavlan: Vil du være publikum, så sende e-post til : publik@skavlan.com (Det aller meste spilles inn i SVT-huset.)

 • DAB-radio

For å være sikker på at du har alle radiokanalene inne, kan det være lurt å ta et nytt kanalsøk ved jevne mellomrom, evt en fabrikk-reset. Ta nytt kanalsøk

 • Feilmelding

Feil på tv-signaler: Hvis du har kabel, parabol eller ip-tv, kontakt din leverandør/distributør.
Hvis du har digitalt bakkenett, kontakt Riks-TV på tlf 09595.
Feil på radiosignaler (FM og DAB), kontakt Norkring på tlf 124.

 • Spillelister:

Informasjon om musikken som spilles i NRKs radiokanaler er nå å finne i nettradio. Les mer her:

 • Arkivpublisering:

Fra og med 1. januar 2014 kan NRKs arkivmateriale fra 1960 til 1997 bli tilgjengeliggjort på nett. Tidligere har innviklede rettigheter stanset gjenbruken av noen av tidenes mest populære serier, men en ny avtale mellom NRK og rettighetshaverorganisasjonen Norwaco sikrer nå at publikum kan få tilgang til alt NRK har produsert eller finansiert siden 1960.
NRKs arkiv ut på nett
Oversikt over hva som er publisert

placeholderImage