| |
Oppskrift: Einebærsild Publisert 29.11.2000 16:37. Ingredienser- 3 kryddersildfileter
- 1/4 dl eddik, 7 %
- 1 3/4 dl vann
- 2 dl sukker
- 2 ss einebær
- 5 allehåndekorn
Grovstøt einebærene.
Kok opp eddik, vann, sukker, grovstøtte einebær og allehåndekorn. Avkjøl laken.
Skjær filetene i pene gaffelbiter, litt på skrå. Legg dem på glass eller i bolle, og hell den kalde laken over.
Silden blir best hvis den får trekke 1-2 dager i kjøleskap.
|
|
|
|
Tina NordströmAlle Tina Nordströms oppskrifter finner du her.
|
Kokke-LiseAlle Lise Finckenhagens oppskrifter finner du her.
|
|
|
Lars BarmenLars ledet Barmeny som gikk i over fem år på NRK. Se oppskriftene her.
|
Eide og MorrisLinda Eide og en Morris finner nisjer innen matlaging i vårt langstrakte land.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kylie KwongEn av Australis mest populære kokker som tilbereder kinesisk mat som du aldri har sett det før.
| |
|
GastronomiHenry Notaker leder vei i den gastronomiske verden. Se programmene og mer her.
|
|
KokkekampProgrammet der det ble konkurrert om matretter. Oppskriftene finner du her.
|
|
| |