| |
Oppskrift: SennepssildSild er uunværleg på det store julefrukostbordet. Og sild i sennep er i tillegg ein flott fargeoppfriskar. Publisert 29.11.2000 17:15. Ingrediensar- 0,5 kg sildefiléer
- 5 msk taffelsennep
- 1 msk eddik
- 4 msk sukker
- 1,5 dl matolje etter smak
- salt etter smak
- peppar etter smak
- dill, hakka
Rør saman sennep, sukker og eddik. Tilsett matolja langsomt under omrøring slik at det blir ein tjukk og god saus.
Bland i dillen og smak til med salt og peppar. Skjær sildefiletane til mindre bitar, og vend dei inn i sausen.
Sett kaldt nokre timar.
|
|
|
|
Tina NordströmAlle Tina Nordströms oppskrifter finner du her.
|
Kokke-LiseAlle Lise Finckenhagens oppskrifter finner du her.
|
|
|
Lars BarmenLars ledet Barmeny som gikk i over fem år på NRK. Se oppskriftene her.
|
Eide og MorrisLinda Eide og en Morris finner nisjer innen matlaging i vårt langstrakte land.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kylie KwongEn av Australis mest populære kokker som tilbereder kinesisk mat som du aldri har sett det før.
| |
|
GastronomiHenry Notaker leder vei i den gastronomiske verden. Se programmene og mer her.
|
|
KokkekampProgrammet der det ble konkurrert om matretter. Oppskriftene finner du her.
|
|
| |