Matprogrammer i nett-tv

Finsk matserie. Kokken Michael Björklund og programleder Sonja Kailassaari smaker på lokale retter og råvarer på ulike steder i de fire nordiske landene. I Göteborg konkurrerer to kokker om hvem som kan lage det beste torskemåltidet, og en jury av pensjonister skal avgjøre saken. (2:6) (Mat så in i Norden)
Fi. livsstilsserie. I den gamle villaen på øya nord for Vasa lagar dei lekre rettar og alskens fine ting. Dessutan er det ein kunst å halde eit gamalt trehus og ein stor hage i god stand. (2:18)
Matprogram. Ingrid Espelid Hovig lager retter med kål. Hvitkålen er saftig og sprø og egner seg ypperlig til både varme og kalde retter, som for eksempel fårikål, kål-i-form og kålsalater. Ved Ingrid Espelid Hovig og Are Fiva.

Nyhetsbrev fra NRK Mat

Meld deg på NRK Mats ukentlige nyhetsbrev. Vi sender deg spennende oppskrifter og gode mattips på e-post.

Kontakt oss!

Har du kommentarer eller spørsmål om innholdet på sidene våre? Send gjerne en epost til mat@nrk.no.

NRK Mat bor sammen med NRK Rogaland i Kringkasterveien 11, 4021 Stavanger.