NRK Mat - Oppskrifter og inspirasjon

Matprogrammer i nett-tv

Br. serie. Tyrkarane brukar spisskummin i alt frå pizza til bakverk med pistasjnøtter og honning. Stevie og Emma reiser på kryss og tvers av Tyrkia og lar seg inspirere av kryddermarknadene og dei lokale tradisjonane. Dei er med på å hauste inn krydder på landsbygda og lagar tradisjonelle rettar vi kan få til heime hos oss sjølve. (Spice Trip - Turkey/Cumin) (5:6)
Matserie. Den første gangen James Price var på reise, dro han til Venezia. Hans far, John Price, var reiseguide og fortalte fengslende om severdigheter som Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. Nå er det brødrenes tur til å reise, lage mat og nyte en verden av venetianske forretter, hovedretter og desserter i en helt egen klasse for seg selv. De begynner med den klassiske Spaghetti Danieli som bare tar åtte minutter å lage. (3:6)
Norsk matprogram. Sesong 3. (6:9) Rypa på Lom.
Barna har kommet til Lom og her er det vilt som står på menyen. Barna må lære å ribbe ryper og i tillegg skyte med gevær i en spennende skytekonkurranse. Det blir ikke mindre vilt når de så får i oppgave å servere rype-middag til noen sultne jegere midt ute i skogen. Programleder: Asgeir Borgemoen.