NRK Mat - Oppskrifter og inspirasjon

Matprogrammer i nett-tv

Sesongpremiere! Da. matserie. Brødrene James og Adam Price tar med seg campingvogna og legger ut på veien. De er på jakt etter lokale, danske matretter og finner vidunderlig og til dels merkelig mat. Noen retter er på vei inn i glemmeboken, mens andre allerede er glemt. Og takk og pris for det. Først reiser vi til Bornholm. På menyen står krakkede sild, gudhjemmadyppe, bornholmske ristepølser og brændesnude. (Spise med Price, egnsretter) (1:5)
Norsk matprogram. Sesong 3. (6:9) Rypa på Lom.
Barna har kommet til Lom og her er det vilt som står på menyen. Barna må lære å ribbe ryper og i tillegg skyte med gevær i en spennende skytekonkurranse. Det blir ikke mindre vilt når de så får i oppgave å servere rype-middag til noen sultne jegere midt ute i skogen. Programleder: Asgeir Borgemoen.
Svensk matserie. Anne Lundberg vitjar ein kafé i Malmö som Skånes bymisjon driv. Der lagar ho mat saman med kokken Astrid Richardsson. På kaféen arbeider også Björn Strannesten som er vaktmeister. Etter eit liv med misbruk har han no endeleg eit eige husvære. "Håkan med hatten" er ein av stamgjestane. Etter ei skilsmisse og personleg konkurs driv han no rundt som heimlaus. (7:7)