Matprogrammer i nett-tv

Br. matserie. Ikke like mange italienere går i kirken som før, men Antonio og Gennaro vil likevel vite hva som står på menyen på helligdagene. Selv lager de påskelam med erter, sursøt brødsalat og en spesiell ricottakake som fattigfolk spiste til jul. Vennene og sjefskokkene Antonio Carluccio og Gennaro Contaldo har reist tilbake til Italia for å se hva som har forandret seg på de 40 årene de har bodd utenlands, og om matkulturen i gamlelandet er den samme. (Two Greedy Italians: Saints and Miracles ) (4:4)
Br. serie. Ein kokk og ein krydderekspert dreg verda rundt for å lære korleis dei kan nytte krydder på den beste måten når dei kjem heim att. I Mexico veit folk at chili er like forskjellige og komplekse som vin, og på ein marknad finn dei to britane 150 ulike chilivariantar. På kjøkkenet lagar dei ei fersk og mild chili-fiskestuing, røykt svin og salat. Til dessert, chili-sjokoladekake med tequila og salt. (Spice Trip: Mexico/Chilli ) (1:6)
Sv. hageserie. Tredje våren på småbruket tek til. No kan gartnaren John, kokken Tareq og programleiar Pernilla plante og så grønsaker og blomar som dei kan nyte til sommaren. Med:Tareq Taylor, Pernilla Månsson Colt, John Taylor (Trädgårdsonsdag) (1:12)

Nyhetsbrev fra NRK Mat

Meld deg på NRK Mats ukentlige nyhetsbrev. Vi sender deg spennende oppskrifter og gode mattips på e-post.

Kontakt oss!

Har du kommentarer eller spørsmål om innholdet på sidene våre? Send gjerne en epost til mat@nrk.no