NRK Mat - Oppskrifter og inspirasjon

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Matprogrammer i nett-tv

Fi. livsstilsserie. I den gamle villaen på øya nord for Vasa får vi inspirasjon og gode tips til hus og heim, fritid og kvardagsliv. (Strömsö (Fakta 3 2014) (10:15)
Svensk hageserie. Denne veka handlar det mykje om løk. Kva for ein skilnad er det eigentleg på vårløk, høstløk og sommarløk? Tareq satsar på ein stilig potet som eigentleg er noko anna, medan John tar hand om ugraset før det er for seint. Med: Tareq Taylor, Pernilla Månsson Colt, John Taylor (Trädgårdsmåndag) (3:11)
Fr. dokumentar. En enkel soppspore forvandler soyabønnene til soyasausen som er uunnværlig i japansk kokkekunst. Soppen aspergillus oryzae finnes bare i Japan, og den kan også forvandle ris til sake og smaksforsterkeren mirin. I Kyoto brygges soyasaus etter eldgamle tradisjoner. Det er en ømfintlig prosess som krever balanse og harmoni. Produksjonen begynner om våren, men sausen krever et helt år for å modne, og sluttresultatet påvirkes av været. (Shoyu et les secrets de la cuisine japonaise)