Matprogrammer i nett-tv

Matprogram. Ingrid Espelid Hovig lager retter med kål. Hvitkålen er saftig og sprø og egner seg ypperlig til både varme og kalde retter, som for eksempel fårikål, kål-i-form og kålsalater. Ved Ingrid Espelid Hovig og Are Fiva.
Ingrid Espelid var husstellæreren som ble pionér på å lære nordmenn om kosthold og matlaging. For NRK ble hun formidleren som kunne snakke til alle seere, og i år fyller hun 90 år. Vi oppsummerer med diverse klipp en karriere som begynte på 1950-tallet og varte i førti år.
Norsk matserie. Sesong 2 (1:9).
60 barn er innkalt til en dag der de skal få prøve seg på ulike matoppgaver og tester. Klarer de å sløye en rå fisk, og tør de smake på et reinsdyrhjerte? Her gjelder det å vise innsatsvilje, dyktighet og mot, for det er kun seks av barna som til slutt får være med i Barnas Restaurant. Programleder: Asgeir Borgemoen.