Slik gjør du
Fiskepinner
Tin fisken så vidt slik at du kan skjære den i 1 cm tykke skiver.
Forbered tre skåler. En med strøkavring, en med vispet egg og en med rugmel som er blandet med sitronskall, salt og pepper. Bruk to gafler til å holde fisken, og vend fiskestykkene først i rugmelet, så i egg og til slutt i strøkavringen.
Varm opp olje og smør i en stor panne, og legg fiskepinnene nedi. Ikke fyll opp pannen mer enn to tredjedeler. Stek dem på middels varme til de er gylne. La dem renne av på litt kjøkkenpapir og server med en gang sammen med remulade.
Remulade
Miks sammen pickles/sylteagurker, kapers og fennikel i en mikser, til en grov blanding. Rør inn de øvrige ingrediensene.
Tips
Hvis du vil ha en gul remulade kan du røre inn litt gurkemeie eller karri.
Kilde: Sandra Mastio fra programmet «Sommermat i Falkenberg»/SVT