Porsjoner: 4
Foto: Opplysningskontoret for kjøtt.
600 g svineschnitzel ca. 1 cm tykke
(flatbiff i 1 cm tykke skiver kan også brukes)
1 halv ts peppermiks
1 halv ts salt
1 båt hvitløk finhakkes
4 ss olje
1 boks hermetiske tomater
250 g frosne aspargesbønner
1 halv ts tørket oregano
1 halv ts pepper
1 halv ts salt
Fres hvitløken i 2 ss av oljen i en liten kjele. Tilsett
hermetiske tomater, pepper og oregano. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.
Tilsett bønnene og la dem koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt. Krydre schnitzlene med salt og peppermiks. Bruk 2 ss olivenolje og stek dem i varm panne ca. 1 minutt på hver side.
Oppskrift: Opplysningskontoret for kjøtt.