Porsjoner: 4
Foto: Opplysningskontoret for kjøtt
4 koteletter av svin
2 ss plantemargarin eller matolje til steking
1 ts salt
1 halv ts pepper
1 løk i terninger
1 halv purre i ringer
2 gulrøtter i strimler
1 grønn squash i terninger
1 boks hermetiske tomater
1 halv ts salt
1 halv ts pepper
1 ts tørket oregano
3 ss frisk, hakket persille
Brun kotelettene på sterk varme i et par minutter på hver side. Legg dem til side og dryss over salt og pepper.
Ha litt matolje i en stekepanne og fres grønnsakene til løken blir myk og blank.
Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell hermetiske tomater over. Dryss på litt salt, pepper og oregano. Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200°C i ca. 15 minutter. Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden.
Serveres med naturris eller kokte poteter.
Oppskrift: Opplysningskontoret for kjøtt.