Ikke bli lurt ved boligkjøp

Enebolig
Foto: Knut-Sverre Horn / NRK

 Mange nordmenn kan skrive under på at de burde ha undersøkt drømmeboligen grundig før de kjøpte.

Tall fra NTNU viser at det årlig koster mellom 13 og 18 milliarder kroner å rette opp skader, feil og mangler ved boligkjøp. Og ofte er det kjøperen som selv ender med å betale regningen – enten fordi entreprenøren har meldt seg konkurs eller fordi til å klageretten er utløpt.

Klikk på lenkene nedenfor for å komme til det aktuelle emnet.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

TV og radio

Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Norsk dokumentarserie. I tre månender har de 8 ungdommene hatt samtaleterapi med psykolog Peder Kjøs, og sammen har de funnet veier for å endre livene sine. Psykolog Peder Kjøs og gruppa trener Trine i å tørre å være seg selv. Malin gjør store fremskritt, og Kira med ME kjenner energien komme litt tilbake. Fredrik kommer frem til en løsning han vil prøve på. (8:8)