- Charlie Watts slutter ikke

The Rolling Stones' trommeslager Charlie Watts slutter slettes ikke, sier en talsmann for bandet.

The Rolling Stones

Mick Jagger, Ron Wood, Keith Richards og Charlie Watts.

Foto: Evan Agostini / AP

I går ble det slått stort opp på de fleste av verdens nettsteder at Watts hadde bestemt seg for å forlate den legendariske rockegruppen.

Ble med i 1963...

Oppslagene om at Watts - en notorisk jazzelsker og -platesamler - hadde fått nok, kom etter at den australske nettsiden undercover.com.au publiserte saken i går formiddag.

Ifølge nettstedet var en anonym kilde fra bandets innerste sirkel som sa at trommeslageren aldri kom til å spille inn plater eller turnere med Mick Jagger, Keith Richards og Ron Wood igjen.

...og er med i 2009

Oppslagene verden rundt var så store at bandets britiske talsmann så seg nødt til å gå ut med en pressemelding:

«I motsetning til de fabrikerte historiene som i morges ble trykket på et lite australsk nettsted, har ikke Charlie Watts sluttet i the Rolling Stones.»

Charlie Watts ble med i bandet i 1963, og er altså fremdeles medlem i 2009.

Kulturstrøm

  • Mozartkulekonkurs i Saltzburg

    Den ærverdige sjokoladeprodusenten Salzburg Schokolade begjærer nå konkurs. Firmaet har eksistert siden 1800-tallet og lanserte den ikoniske "Mirabell Mozartkugel"-sjokoladen i 1948. Nå mister 140 arbeidere i Mozart-byen jobben, skriver nettstedet The Mayor. Imidlertid vil Mozartkuler fortsatt bli produsert av andre sjokolademerker, ettersom de ikke er opphavsrettslig beskyttet.

  • «Hodejegerne» blir norsk TV-serie

    TV 2 lager en ny stor TV-serie basert på Jo Nesbøs roman «Hodejegerne». I serien spilles hodejegeren Roger Brown av Axel Bøyum, er kjent fra serier som «Heksejakt» og «Heimebane». Serien blir en av kanalens storsatsinger i 2022 , melder VG.