Det pakistanske kjøkken I dag er det mange som lurer på om hva som er forskjellen mellom indisk og pakistansk mat. Forskjellen er ikke så stor. Av Noman Mubashir og Geir Evensen
Det libanesiske kjøkken Libanesisk mat er en god blanding av sør og vest, samt en liten smak av Østen. Ikke så overraskende - Libanon er eldre enn både kristendommen, jødedommen og islam. Av Noman Mubashir og Geir Evensen
Det vietnamesiske kjøkken Vietnamesisk mat er lett å lage, veldig sunn og sjelden sterk. Landet har nesten 500 tradisjonelle retter å velge mellom. Av Noman Mubashir og Geir Evensen
Det tyrkiske kjøkken Visste du at det tyrkiske kjøkken regnes som et av verdens beste ved siden av det franske og det kinesiske? Av Noman Mubashir og Geir Evensen
Det thailandske kjøkken Thailandsk mat er en herlig blanding av ulike smaksinntrykk som pirrer, river, maler og puser litt med ganen din. Av Noman Mubashir og Geir Evensen
Det marokkanske kjøkken Marokko regnes ofte for å være Nord-Afrikas gastronomiske sentrum, og det har landet lang historie for å være. Av Noman Mubashir og Geir Evensen
Det greske kjøkken Grekerne er veldig opptatt av mat. Ikke rart at verdens første kokebok ble skrevet for 2500 år siden av Arkestratos, som kom fra den greske kolonien Syrakus. Av Noman Mubashir og Geir Evensen
Det spanske kjøkken Etter 40 år med reising til Spania har de aller fleste nordmenn blitt på fornavn med de populære spanske rettene, ikke minst tapas, som har blitt en hit her hjemme. Av Noman Mubashir og Geir Evensen