Hopp til innhold
Oslo tinghus

Overgrepsdømt mor ba om å bli løslatt – tingretten sa nei

­

Iris Storås, Frode Wisth

Alvdals-nabo dømt til 14 års forvaring for overgrep mot sønn

Mannen som er omtalt som nabo-faren i Alvdal-saken er nok en gang dømt for grove seksuelle overgrep mot et av sine barn.

Iris Storås, Frode Wisth

Alvdals-nabo risikerer forvaring

Den såkalte Alvdals-naboen risikerer forvaringsdom når han i dag møter i Eidsivating lagmannsrett, tiltalt for grove overgrep mot sin sønn. Sønnen er klar for en ny kamp om troverdighet.

Iris Storås

Vil ha forvaring for nabofaren fra Alvdal-saken

ELVERUM (NRK): Aktor Iris Storås mener at mannen som ble dømt i Alvdal-saken og som nå er tiltalt for overgrep mot ytterligere en sønn, viser en hensynsløshet uten sidestykke. Forsvareren mener tiltalte må frifinnes

Jim Aage Nøttestad, Michael Setsaas

Sakkyndige: – Fare for at tiltalte kan begå nye overgrep

ELVERUM (NRK): Mannen som ble dømt i Alvdal-saken og nå er tiltalt for overgrep mot nok et barn kan begå nye overgrep hvis han slippes fri, mener de rettspsykiatriske sakkyndige.

Iris Storås, Frode Wisth

Vitne i overgrepssak: – Han har et stort hat mot faren

ELVERUM (NRK): Mannen som ble omtalt som naboen i Alvdal-saken er tiltalt for overgrep mot nok et barn. Fornærmedes søster forklarte at han hadde sagt at faren ikke hadde vært snill mot ham heller.

Iris Storås, Frode Wisth

Sønnen fortalte om gjentatte seksuelle overgrep

ELVERUM (NRK): Mannen som er omtalt som nabo-faren i Alvdal-saken er tiltalt for overgrep mot nok et barn. Under rettssaken forklarte sønnen om overgrep som skal ha skjedd fra han var syv år i 2002.

Iris Storås, Frode Wisth

Alvdal-dømt nok en gang tiltalt for overgrep mot eget barn

Han er dømt for medvirkning til andres overgrep i Alvdal-saken og dømt for overgrep mot to av sine barn. Nå er han tiltalt for overgrep mot sitt tredje barn og risikerer forvaringsstraff.

Politihuset i Elverum

Nabo-far i Alvdal-saken anmeldt for nye overgrep mot en sønn

Han ble dømt for medvirkning til andres overgrep i Alvdal-saken og i mars ble dømt for overgrep mot to av sine egne barn. Nå er han mistenkt for overgrep mot sitt tredje barn.