Meieria tek grep – mjølka surnar saktare enn før Datoen for haldbarheit har blitt utvida med fleire dagar dei siste åra, både hos Tine og Q-meieriene. Av Ada Helen Ingebretsen og Håvard Heggen
Etter stor kartlegging: Sier omstridt tilsetningsstoff er trygt Av Sverre Lilleeng og Kirsti Kringstad
Har åpnet gratis matbutikk: – Det gjør noe med verdigheten Stadig flere trenger mathjelp. Hver måned oppsøker 160 nye husstander tilbudet i Moss. Nina gruet seg før hun ba om hjelp. Av Julie Helene Günther
Michelin-restaurant med Equinor-kritikk: – Vi blir straffet for å være flinke Eier av Re-Naa med to Michelin-stjerner mener de blir svartelistet av Equinor. Det kjenner vi ikke oss igjen i, svarer energiselskapet. Av Åse Karin Hansen og Ingvild Stuedal Taranger
– Synd at me kastar så mykje etande mat Om nokre veker kjem svaret på om innbyggjarane i Drammensregionen har vorte betre på å ete opp maten sin enn dei var for to år sidan. Av Caroline Utti
Kamp om kunder i samme by – rivaler trapper opp To av de største budselskapene for hjemlevering trapper opp konkurransen. Kampen om kundene står nå i mindre byer. Av Jon Gelius