Skandinavia tapetserte pallen: Norsk bronse i Bocuse d’Or LYON (NRK): Det blei ikkje norsk siger i Frankrike, men Christian André Pettersen og det norske laget vann bronsemedalje i verdas hardaste kokkekonkurranse. Danmark gjekk sigrande ut. Av Marte Skodje, Torkel Anstensrud Schibevaag og Stine R. Rørvik
Bocuse d’Or dag én: – Et skikkelig rotterace LYON (NRK): Det var en trøtt, men glad Christian André Pettersen som pakket ned kokkeknivene etter dagens kokkekonkurranse i Lyon. Av Marte Skodje, Torkel Anstensrud Schibevaag og Stine R. Rørvik
Hylles som den neste norske sjømathiten Den er forholdsvis ny i norske farvann, men under bransjetreffet på årets Gladmat i Stavanger blei snøkrabba presentert som kanskje det neste store norske fra havet. Av Mathias Oppedal og Mari Rollag Evensen
Kokkekamp for matfaget på Godalen Gunnar Hvarnes og fleire andre profilerte kokkar- og restauranteigarar slår ring rundt matfaget på Godalen vidaregåande skule i Stavanger, som står i fare for å bli lagt ned. Av Magnus Stokka
Michelin-guiden kan styrke rekrutteringen Fagfolk i restaurantbransjen mener at flere unge vil søke seg til kokkefaget som et resultat av at Michelen-guiden nå skal gå utenfor hovedstedene. Av Eirin Margrethe Fidje
Menyen i Lyon Kokkene som konkurrerer om å vinne Bocuse d'Or 2011 lager mat med breiflabb og skotsk lam som hovedingredienser. Her får du menyen til Norges deltaker. Av Siri Bjelland Berven
Norsk matoffensiv i kokkenes VM Onsdag skal Stavanger-kokken Gunnar Hvarnes (33) forsvare Norges ære under Bocuse d'Or i Frankrike. I kamp med 23 andre matkunstnere skal han servere retter basert på skotske råvarer.
I innspurten til VM Gunnar Hvarnes og Filip A. Bendi er snart klare for VM i kokkekunst i Lyon i Frankrike. Av Siri Bjelland Berven