Tidligere president sultestreiker i fengsel

Georgia er igjen rammet av politisk uro. Nå er det den fengslede ekspresidenten Mikhail Saakasjvilis helse som skaper bekymring.

10 år siden krigen med Russland

Russlands statsminister: – Nato-medlemskap for Georgia er en trussel mot hele verden

I disse dager er det ti år siden krigen mellom Georgia og Russland der flere hundre mennesker mistet livet. Nå fører Georgias ønske om å bli medlem i Nato til svært harde utfall fra russisk side.

Ti mennesker ble lettere skadd da en skiheis løp løpsk i den skilandsbyen Gaudari i Georgia.

Flere turister skadd da skiheis løp løpsk i Georgia

Videoer publisert i sosiale medier viser skituristene som blir kastet av stolheisen i voldsom fart. En gravid kvinne er blant dem som ble skadd, ifølge helsedepartementet i Georgia.

Her går debattantene løs på hverandre på direktesendt TV

Begeret rant bokstavelig talt over da den politiske aktivisten Irakli Kakabadze og økonomieksperten David Nebieridze møttes til debatt i Georgia.

Flere demonstrantene ble pågrepet etter voldsomme opptøyer i byen Batumi i Georgia natt til søndag. En parkeringsbot skal være katalysator for opptøyene, melder lokale medier.

Parkeringsbot førte til store opptøyer i Georgia

Biler ble ramponert og satt i brann i byen Batumi i Georgia natt til søndag. En parkeringsbot utløste opptøyene, melder lokale medier.

Det haglet stygge ord, kulepenner og slag under den direktesendte TV-debatten i Georgia onsdag kveld. Det er de to kandidatene Polad Khalikov og Vepkhia Gurgenishvili som går i tottene på hverandre.

Politikere i slåsskamp på direktesendt TV

Det haglet stygge ord, kulepenner og slag under den direktesendte TV-debatten i Georgia onsdag kveld.