Hopp til innhold
Stemte ja til Fjord motorpark

Nytt ja til Fjord Motorpark

Saken har fått 143 naboklager, 15 Frp-ere har meldt seg ut og en politiker flytta sydenturen. Mandag stemte Karmøy-politikerne nok en gang for Fjord Motorpark.

Helge Thorheim

15 melder seg ut av Frp-lokallag i protest

Striden rundt Fjord motorpark har nærmest revet Frps lokallag på Karmøy i to. 15 personer melder seg ut av partiet i protest.

Motorpark-engasjement på Karmøy

Knapt flertall for motoranlegg i millionklassen

Karmøy kommune går nå inn for å ekspropriere eiendom til Fjord motorpark. Den betente saken har allerede kostet millioner, og nå lover naboer «rettssaker i kø».

Fjord motorpark

Motorparkens fremtid avgjøres i kveld

Vinner den ene siden går tusenvis av dugnadstimer og millioner av kroner i søpla for motparten. Vinner den andre så kan det bli tøft å bo i nabolaget.

Kommunestyret i Karmøy stemmer for å støtte Fjord motorpark

Fjord motorpark får likevel penger

Der formannskapet i Karmøy sa nei, sa kommunestyret ja. Mandag kveld ble det vedtatt 800.000 kroner i støtte til motorparken på Helganes.

Fjord motorpark

Motorsportanlegg til 100 millioner

– Fjord motorpark blir enestående i internasjonal målestokk, sier den italienske arkitekten Jarno Zaffelli som har designet anlegget.

Fjord motorpark på Karmøy tok et nytt steg mot realisering i går kveld. Da vedtok kommunestyret ekspropriasjon av området der motorsportsanlegget skal ligge. Men de fleste grunneierne er ikke fornøyd, og vil bestride gyldigheten av vedtaket.

Kommunestyret mener bilbane veier tyngre enn eiendomsretten

Kommunestyret i Karmøy har gått inn for ekspropriasjon for å rydde plass til Fjord motorpark. Grunneierne raser og vedtaket kan havne i rette.

Fjord Motorpark

Fjord motorpark for hele regionen

Fjord motorpark på Karmøy kan bli regionens største reiselivssasting noensinne med 50 tusen gjestedøgn.