Hopp til innhold

21 000 for iskald morgentrim med Petter Stordalen

Sjefen bød 21 000 kroner for å trimme med Petter Stordalen. I dag fikk hun og 16 ansatte en tidlig løpetur på Bygdøy sammen med hotellkongen.

Joggetur med Petter Stordalen
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

NETT-TV: NRK var med på joggeturen med Petter Stordalen og vinnerne av Care-auksjonen.

Under TV-aksjonen bød administrerende direktør i Asak Miljøstein, Laila Aarstrand, 21 000 kroner for en joggetur med Petter Stordalen.

Petter Stordalen

Petter Stordalen og samboeren Gunhild.

Foto: Hans Erik Weiby / NRK

I dag tok Aarstrand med seg 16 medarbeidere til Bygdøy for å møte Stordalen og samboeren Gunhild. De ble guidet på en tidlig morgenrunde i nabolaget hans. På kjøpet fikk gjengen fra Asak Miljøstein frokost og omvisning hjemme hos Stordalen.

LES: Disse vant Carel-auksjonene

Vekket engasjementet

En strålende fornøyd administrerende direktør syntes løpeturen var vel verdt de 21 000 kronene morgentrimmen kosten. Hun tror joggeturen vil få store følger for bedriften hun leder, og lover å dra med seg de ansatte på en fast joggetur i uka. I tillegg er hun inspirert til å få med seg byggevarebransjen på å ta en større samfunnsansvar enn de gjør i dag.

- Det har vekket en traust bransje. Disse 21 000 kronene vi betalte for løpeturen går til et godt formål med kvinner og barn. Vi skal løpe foran i bransjen for å ta et større samfunnsansvar. vi i byggebransjen i verdens beste land burde ta en tak for de utenfor. Vi må åpne opp øynene og tenke som Choice gjør: "We care". vi har ansvar for våre egne og de utenfor dørene våre, sier Laila Aarstrand.

LES: - Eventyrlig god TV-aksjon

- Jeg har valgt å gå foran resten av industrien for å vise at også byggevarebransjen kan ta et samfunnsansvar som Petter Stordalen og Choice-kjeden gjør. Dette er inspirerende for meg og mine medarbeidere.

Økologisk frokost

Etter joggeturen invitererte Stordalen Laila og de andre løperne inn på økologisk frokost og omvisning i boligen sin på Bygdøy.

- Pengene de har betalt går til et godt formål. Care hjelper kvinner og barn, så det er viktig å være med. TV-aksjonen er unik, og viser at alle kan være med å bidra for å gjøre verden bedre. Dette var kjempemorsom start på dagen, sier Petter Stordalen.

Hele gjengen hos Stordalen

Gjengen fra Asak sammen med Petter Stordalen etter løpeturen.

Foto: Hans Erik weiby / NRK

Verd pengene

Inne i garasjen til Stordalen var en meget fornøyd Miljøstein-gjeng samlet etter en rundtur i huset til en av Norges rikeste menn.

- Det smakte deilig med frokost etter en tøff og iskald joggetur med Petter Stordalen. Vi er ganske imponert over oss sjøl. Dette gjør vi i firmaet for å støtte Care, og det var absolutt verd de 21 000 som joggeturen gikk for i auksjonen under TV-aksjonen, sier Jørn Andrè Hammer.

LES OGSÅ: Rybaks fele ble solgt

Innspurt med Stordalen

Petter Stordalen er fornøyd etter løpeturen rundt Bygdøy.

Foto: Hans Erik Weiby / NRK

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger