NRK Nordland - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Avdøde skal obduseres

  Politiet har i kveld gjort undersøkelser på stedet etter at en kroatisk linjearbeider omkom under arbeid i en linjevogn i Røssåga i Hemnes. – Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken.Undersøkelsene på stedet vil fortsette i morgen. Det vil i tillegg bli foretatt obduksjon av avdøde, tekniske undersøkelser og vitneavhør. Avdøde var en mann i 30-årene bosatt i utlandet. Han etterlater seg familie i hjemlandet, sier politiinspektør Linda Rømma.

  sier politiinspektør Linda Rømma

 • Varmerekord på Sortland

  Troms og Finnmark er værvinnere i april måned med
  nye varmerekorder. Over hele landet lå april-temperaturen 1,4 grader over normalen. Den høyeste maksimumstemperaturen ble målt til 18,1 varmegrader
  på Pasvik i Finnmark fredag 29. april. Også i Tromsø (+17), Lenvik i Troms (+14,4) og Sortland i Nordland (+15,3) ble det målt nye varmerekorder for april. (NTB)

  Sortland sentrum sett fra luften
  Foto: Wikimedia Commons
Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Hva har alpint med bading å gjøre? For fjerde år på rad arrangeres Vestvatnplasket, der skisesongens ende markeres med spektakulær bading med ski på beina.
I Nord-Norge er det 45 mil med gruslagte fylkesveger. Pengene som brukes til vedlikehold blir prioritert til riksvegene.