Siste nytt

 • Tatt med 1,8 i promille

  En mann i Brønnøysund er tatt for promillekjøring. – Vi fikk tips av publikum og pågrep mannen på sin adresse i Brønnøysund. Han ble tatt med til legevakt for utvidet blodprøve og har erkjent forholdet, sier Vegard Helgesen Riseth, operasjonsleder for politiet på Helgeland.

 • Branntilløp i Bodø

  Nødetatene rykket ut etter branntilløp i Svartlia i Bodø. – Det er mye som tyder på at det er en feil med termostaten som utløste brannen. Den ble raskt slukket av beboerne selv. De blir sjekket av ambulansepersonell på stedet, sier Ivar Bo Nilsson, operasjonsleder i Salten politidistrikt.

 • Rein påkjørt i Gildeskål

  Politiet fikk 15.50 melding om en rein er påkjørt på fylkesvei 17 i Gildeskål. – Sjåføren dro videre uten å melde fra. Dyret skal være skadd, og har løpt ut i skogen. Reineieren leter etter dyret nå, sier Ivar Bo Nilsson, i Salten politidistrikt.

 • Positive søkertall

  De foreløpige søkertallene fra Samordna Opptak viser positive tendenser for ingeniørstudiet ved Høgskolen i Narvik. – Interessen er økende, sier rektor Arne Erik Holdø. De endelige søkertallene kommer 25. april.

TV og radio

Kjøpesentrene i Bodø, og da særlig City Nord, stikker av med kundene i Salten. På fem år har handelen der økt med 45 prosent, mens omsetningen i sentrum har gått ned.
Modolv Sjøset på Træna jobber med å få fotfeste i det lukrative spanske markedet for hvitfisk. Men det klarer de ikke uten pengestøtte - en støtte som er utenfor rekkevidde så lenge selskapet er del av et stort konsern.
Det er farlig glatt i fjellet i store deler av Nordland, unntatt Vesterålen og i høyfjellet. Røde Kors advarer folk mot å ferdes i områder der det er glatt uten å ha riktig utstyr med seg. –

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)