Klassequizen logo

Klassequizen 2016

Oppsummert

Klassequizen er igjen ute på turné. Følg konkurransen som skal kåre fylkets smarteste tiendeklassinger her!

• Klare for finalen i kveld

I Klassequizen blir Buskerud representert ved Høvik skole i Lier. I løpet av våren, i NRK P1s distriktssendinger, har 10.-klasser fra hele Norge konkurrert om en plass i den avgjørende runden.Finalen sendes på NRK1 lørdag 14. mai, kl. 19.55.

Høvik skole
  • Finale i Klassequizen

14. mai er det klart for nasjonal TV-finale i årets Klassequizen på NRK1. I løpet av våren, i NRK P1s distriktssendinger, har 10. klasser fra hele Norge konkurrert om en plass i den avgjørende runden. Én klasse fra hvert av fylkene har kvalifisert seg, og fra Finnmark deltar Kjøllefjord.

• Høvik vant fylkesfinalen

Vi gratulerer Høvik skole fra Lier som vant fylkesfinalen i Klassequizen. Laget møtte Kjøsterud skole fra Drammen. Nå skal de representere Buskerud i landsfinalen som sendes på NRK1 lørdag 14. mai kl. 19.55.

Høvik skole
  • Seier til Gjøklep

Laget fra Gjøklep ungdomsskole gikk av med seieren i Klassequizen 2016. De vant 14-13 over laget fra Holtan ungdomsskole i finalen i dag. Vinnerlaget skal nå delta på landsfinalen i Oslo i mai.