Ingen avgjørelse på Høddvoll

Lokaloppgjøret mellom Hødd og Kristiansund kunne by på vakre scoringer og mye spenning, men ingen vinner. Vi fulgte kampen.

Stor stemning på Høddvoll

90+4 min: Kampen er over. Det ender 1-1. Her er de viktigste hendelsene:

90+3 min: Ampert i sluttsekundene, og nye gule kort deles ut. Det ble mange av dem, selv om kampen aldri var stygg.

90. min: Det legges til fire minutter.

87. min: Ikke mange sjanser nå. KBK prøver seg med to langskudd i løpet av ett minutt, men hverken Joakim Bjerkås eller Andreas Aalbu finne nettmaskene.

80. min: Begge lagene gjør bytter mot slutten av kampen. Målscorer Mendy for KBK er en av dem som blir erstattet. Se kampfakta nederst på siden for flere detaljer.

70. min: Ny stor Hødd-sjanse. Eirik Ulland Andersen tråkler seg gjennom hele KBK-forsvaret, men avslutningen går rett på Berntzen i KBK-målet.

66. min: Hødds Espen Standal får to muligheter i løpet av ett minutt, men begge svalutningene blir for svake.

59. min: 1-1 ERIK SANDAL. Hødd midtbane-elegant får to skuddforsøk. Først skyter han rett i en medspiller, men når han får ballen i retur sender han den i en elegant bue fra rundt 20 meter og over KBK-keeper Berntzen. Lekker og fortjent scoring for hjemmelaget.

50. min: 0-1 JEAN ALLESANE MENDY. Kristiansund tar ledelsen på et strålende langskudd. Mendy får rom på venstresiden og sender ballen lekkert opp i vinkelen til venstre for Hødd-keeper Jan-Lennart Urke. Klassescoring for gjestene.

49. min: Hødds Jesper Törnqvist header like utenfor etter hjørnespark.

46. min: 2. omgang av oppgjøret mellom Hødd og Kristiansund har startet. Ingen bytter i pausen.

PAUSE: Den første omgangen ender uten scoringer, men liten tvil om at hjemmelaget har skapt mest på Høddvoll. Her er noen øyeblikk verdt å merke seg fra de første 45 minuttene:

45. min: Hødd får omgangens siste sjanse, men Sivert Heltne Nilsens heading går over mål.

44. min: KBK klarer å trykke på og spiller seg til to hjørnespark, uten at det ender med scoring for gjestene.

34. min: Igjen er det Hødd som skaper en stor mulighet. Erik Sandal sliter seg til en god skuddposisjon på 25 meters hold, men skuddet går like over KBK-målet.

27. min: Hødds Fredrik Aursnes skyter i stolpen fra rundt 20 meters hold. KBK heldige som ikke ligger under nå.

24. min: Hødds Eirik Ulland Andersen spilles flott gjennom, men setter ballen svakt rett på KBK-keeper Bertnzen.

19. min: Flott angrep med godt tempo fra Hødd ender med et fint innlegg mot Espen Standal. Han fyrer av på direkten, men setter ballen over fra rundt ti meters hold.

18. min: Et langt innkast fra Hødds Jonas Ingebrigtsen blir stusset bak i feltet, men KBK får klarert i siste liten.

14. min: Første sjanse for KBK. Mendy avslutter fra skrått hold ved hjørnet av 16-meteren, men ballen sniker seg utenfor på bakre stolpe.

9. min: Hødds Espen Standal kriger på topp for hjemmelaget og kjemper til seg hjemmelagets 3. hjørnespark. Får ikke noe resultat, men gjestene fra Kristiansund har nok med å forsvare seg innledningsvis.

3. min: Hødd har startet best. Espen Standal spilles fint gjennom, men presses ut mot siden av KBK-forsvaret og avslutningen går rett på keeper Berntzen.

Viktig duell

Vi følger fylkesduellen mellom Hødd og Kristiansund i Ulsteinvik, som også er et meget viktig oppgjør i kampen om opprykk til eliteserien.

Hjemmelaget Hødd var før kampen på 3. plass i 1.divisjon, bare tre poeng bak Stabæk på direkte opprykksplass.

Kristiansund lå på 9. plass, noe som bare er tre poeng bak en kvalifiseringsplass.