Slik gjør du
Jordskokken høvles i tynne flak og saltes lett, skylles i kaldt rennende vann i 2 min, tørkes godt og friteres i olje til de er gylne og sprø. Dryppes av på et klede. Has på tallerken rett før servering.
Tips
Oppskrift:
Se også:
Jordskokkchipsene til Kjartan Skjelde brukes som garnityr på råstekt elgfilet med remulade. Oppskriften finner du nederst.
Jordskokken høvles i tynne flak og saltes lett, skylles i kaldt rennende vann i 2 min, tørkes godt og friteres i olje til de er gylne og sprø. Dryppes av på et klede. Has på tallerken rett før servering.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.