I mandagens Puls skal deltakerne våre få førstehjelpsråd for å legge om kostholdet.
LES OGSÅ:
For Carl Martin Braarud og Liv Tori Halvorsen er det viktig å ha en del basisvarer i kjøleskapet.
I tillegg skal de fra nå av ikke innta mat i sofaen, for da blir de liggende å se på TV og småspise hele kvelden. Mat skal spises ved spisebordet.
Skapsnoker
For Jorid Kruse er skapsnoking et problem. For å unngå det er det viktig å spise skikkelig mat nok.
Hun skal derfor legge inn et mellommåltid rundt klokka tre før hun går fra jobben. For å huske på dette har hun programmert varsling på mobiltelefonen.
Slutt på lunsj-pølse
Geir Erik Jensen spiser vanligvis pølse med tilbehør på bensinstasjonen til lunsj. Det blir avgjørende for ham å finne bedre alternativer.
Det finnes i dag mange bensinstasjoner med godt utvalg av annen mat. Geir Erik har også fått råd om å smøre matpakke. Det blir både billigere og sunnere. Men det krever at han står opp litt tidligere om morgenen for å rekke det.
LES OGSÅ: