Sykehuset i Vestfold
Foto: Magnus Skatvedt Iversen / NRK

Korona i Vestfold og Telemark

Oppsummert

Per 20. april er det sju pasienter med påvist covid-19 innlagt på Sykehuset i Vestfold, ifølge Helsedirektoratet. Sykehuset Telemark har to pasienter med koronavirus innlagt.

 • Mulig lettelser i Grenland

  Bambleordfører Hallgeir Kjeldal mener det er forsvarlig å gjøre lettelser på koronatiltakene i Grenland. Bamble, Skien og Siljan er enige om å anbefale Statsforvalteren å gå over på vanlig statlige regler med en lokal forskrift om å bruke munnbind en uke til.

  Hallgeir Kjeldal, ordførar Bamble
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Oppfordrer til å møte færrest mulig

  Porsgrunnsordfører Robin Kåss gjentar oppfordringen om å treffe færrest mulig. En betydelig andel av de smittede i kommunen i løpet av halvannen uke har relasjon til en konkret sosial sammenkomst, opplyser Kåss.

  Robin Kåss
  Foto: Håkon Eliassen / NRK
 • Smitte ved folkehøyskole

  Rundt 100 elever ved Sandefjord folkehøyskole er satt i karantene etter at en elev fikk påvist covid-19 i går. Det forteller rektor Knut Søyland til NRK. Skolen samarbeider med kommunen for å få oversikt og kontroll på situasjonen.

 • Stor skogbrannøvelse i Seljord

  I dag er det skogbrannøvelse på E134 ved Mælefjelltunnelen i Seljord. Det vil bli støy fra helikopter og biler i området, og mellom klokka 11 og 16 vil det også oppleves røyk i området. Hurtigtesting av mannskaper for covid-19 er en del av øvelsen.

  Laster Twitter-innhold

Mer om koronaviruset

Status Norge

Sist oppdatert: 21.04.2021
3 054
Smittede siste 7 dager
218
Innlagte
709
Døde
1 068 342
Vaksinerte
44
41
21
20
18
Totalt i region Sør-Øst168
Totalt i Norge218
l_wt-SRUrgk