Hopp til innhold
Sykehuset i Vestfold
Foto: Magnus Skatvedt Iversen / NRK

Korona i Vestfold og Telemark

Oppsummert

Her får du siste nytt om korona i Vestfold og Telemark.

 • 194 dødsfall

  Folkehelseinstituttet har så langt i pandemien registrert 194 koronarelaterte dødsfall i Vestfold og Telemark. Det kommer fram i FHIs ukesrapport. Dødstallene fra Vestfold og Telemark utgjør 8 prosent av covid-dødsfallene i Norge.

 • 39 innlagte

  Sykehuset i Vestfold har nå 27 pasienter med koronaviruset. Det er én mer enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Sykehuset Telemark har fem færre koronapasienter i går og har totalt 12 innlagte.

 • Flere innlagte

  Begge sykehusene i fylket har i løpet av det siste døgnet fått ytterligere to koronapasienter hver. Sykehuset i Vestfold har nå 37 innlagte med covid-19, mens Sykehuset Telemark har 11, viser dagens tall fra Helsedirektoratet.

 • 45 på sykehus

  30 koronasmittede er nå innlagt på Sykehuset i Vestfold. Det er to flere enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Sykehuset Telemark har hatt en nedgang på tre i løpet av det siste døgnet, og har nå 15 koronapasienter.

 • 46 sykehusinnlagte

  Det siste døgnet har antall koronapasienter ved Sykehuset Telemark økt med 5. Det betyr at sykehuset nå har 18 innlagte. Ved Sykehuset i Vestfold er antall covid-innlagte redusert med 3 til 28, viser dagens tall fra Helsedirektoratet.

Mer om koronaviruset

39
33
32
31
28
Totalt i region Sør-Øst244
Totalt i Norge467