Franske medier: Eks-svoger innrømmer å ha drept fransk familie

Eks-svogeren til Pascal Troadec skal ha innrømmet å ha drept familien på fire, melder franske medier.

Familien Troadec savnet

BORTE: Ingen har sett Pascal (59), Brigitte (59), Charlotte (18) og Sebastien (21) siden midten av februar.

Foto: HANDOUT / AFP

Eks-svogeren til familiefaren Pascal Troadec skal ha innrømmet å stå bak drapet på ham og de tre andre i familien. Det melder franske medier som radiokanalen RTL og avisen Le Monde.

Pascal (49), Brigitte (49), Sebastien (21) og Charlotte (18) har nå vært savnet i to og en halv uke.

Både eks-svogeren og søsteren til den savnede familiefaren, ble pågrepet av politiet søndag. Opplysningene om tilståelsen og motivet kommer fra ikke navngitte politikilder.

Selv om eks-svogeren hadde forklart at han ikke hadde sett familien på lenge ble det funnet DNA-spor fra ham både i familiens hus og i sønnens bil. Bilen var blitt grundig vasket.

Ifølge radiokanalen skal det ha vært konflikt mellom Troadec og søsteren på grunn av en arv.

Et tresifret antall etterforskere har jobbet med saken siden familien forsvant. Eks-svogeren skal ha drept alle fire hjemme i huset deres i Orvault, nord for Nantes, den 16. februar. Hvor kroppene er blitt av er fremdeles uklart.

Da politiet gjennomsøkte huset fant de blod fra tre av de fire familiemedlemmene, samt tegn på at noen hadde forsøkt å tørke det bort.

Presidentvalget kort forklart

3. november 2020 velger USA sin neste president. President Donald Trump stiller til gjenvalg for Republikanerne. Joe Biden stiller som presidentkandidat for Demokratene. Rekordmange amerikanere stemmer via post i år, og vi vet ikke når resultatet blir klart. Trump sier han ikke stoler på poststemmene. Samtidig mener Demokratene at man skal bruke lenger tid enn vanlig på å telle opp nettopp disse. Mange frykter kaos i ukene etter valget. Hva skjer om Trump ikke aksepterer et nederlag?
Grupper som Proud boys og Antifa har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Den ekstremistiske hatgruppen Proud boys jublet da president Donald Trump sa «stand back and stand by» i den første presidentdebatten. Samtidig forbereder Boogaloo bois seg på borgerkrig, mens medlemmer av Antifa på venstresiden er villige til å bruke vold i kampen mot rasister og fascister. Kan valget utløse en krig mellom disse gruppene? Og er de farlige?
3. november 2020 velger amerikanerne sin neste president. Donald Trump stiller til gjenvalg for Republikanerne. Joe Biden stiller som presidentkandidat for Demokratene. Ved forrige presidentvalg vant Trump til tross for at Hillary Clinton fikk flest stemmer. Hvordan kan det skje? Her er to ting du må vite for å forstå USA-valget.

SISTE NYTT

Siste nytt