Hopp til innhold

Clinton mener Trump virket uforberedt

Trakk fram Trumps kommentarer om skatt og boligkrise da hun talte for tilhengerne.

Clinton om debatten

Hillary Clinton kommenterte debatten med Trump da hun talte til tilhengerne i North Carolina tirsdag.

– Han gjorde det svært tydelig at han ikke hadde forberedt seg til debatten, sier Clinton, som av flere eksperter ble kåret til debattens vinner.

Mange kommentatorer mener de to fremsto som forventet – Clinton som den flinke skolejenta som hadde gjort leksene, og Trump som bølla som møtte opp og tok ting på sparket.

– Klar til å bli president

Clinton kommenterte debatten for første gang da hun talte til tilhengere på Wake Tech Community College i Raleigh i North Carolina tirsdag.

Hun trakk fram at Trump i debatten sa at hun har sittet hjemme mens han har reist rundt om i USA og møtt fantastiske mennesker som er opprørt over politikerne i landet.

– På et tidspunkt kritiserte han meg for å ta pause fra valgkampen for å forberede meg. Bare det å holde styr på alt han sier har tatt mye tid. Jeg sa at ja, jeg har forberedt meg og jeg har forberedt meg på å bli USAs neste president, sier Clinton.

Skatt og boligkrise

Clinton kommenterte også motstanderens holdninger til skatt og boligkrisen i 2006, samt at han fortsatt ikke har offentliggjort selvangivelsen sin.

I debatten svarte Trump at han var smart når Clinton hevdet at han ikke betaler skatt, og når hun sa at han håpet på et boligkrakk i 2006, svarte han «Det kalles forretninger».

– Jeg må bare la faktasjekkerne gå gjennom alle påstandene til Donald Trump. Det ble mye jobb for faktasjekkerne i går, sier Clinton.

Hillary Clinton gikk til flere harde angrep på Donald Trump i nattens debatt mellom de amerikanske presidentkandidatene.

SISTE NYTT

Siste nytt