Trump-kommentaren som får Biden til å rase: – Hva i helvete snakker han om?

Visepresident Joe Biden sier han er sint etter å ha sett den republikanske kandidaten Donald Trump i sin første presidentdebatt.

Joe Biden kommenterer debatten

Joe Biden talte til studenter ved Drexel-universitetet i Philadelphia tirsdag. Video: AP

I debatten sa Hillary Clinton at Trump var glad for krisen i det amerikanske boligmarkedet i 2006, fordi han kunne kjøpe billige hus og tjene penger.

– Det kalles forretninger, forresten, sa Trump.

– Forsikring

– Denne fyren ønsker å bli president. Og så sier han at det er god business for ham at boligmarkedet kollapser. Hva i helvete er det han snakker om? sier Biden.

Den kraftige reaksjonen kom da Biden talte til studenter ved Drexel-universitetet i Philadelphia dagen etter debatten. Han sier mange i studentenes foreldregenerasjon ble hardt rammet av boligkrisen.

– Kanskje ikke foreldrene deres mistet huset, men de mistet mye av husets verdi. Den verdien skulle gå til pensjonen, til å sende broren eller søsteren din på skolen. Det var forsikringen som lot dem sove godt om natten, fortsatte Biden.

Skatt

Biden reagerer også på at Trump sier han er smart fordi han ikke betaler skatt.

– Si det til vaktmesteren her, som betaler skatt. Si det til min far som jobbet 60 timer i uka og betalte skatt da han levde. Si det til foreldrene deres, som jobber livet av seg for å sende dere hit, men betaler skatt. Jeg blir sint, sier visepresidenten.

Her kan du se fem minutter med høydepunkter fra den første debatten mellom de amerikanske presidentkandidatene.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt