Tre poeng til Ørn i Harstad

Trondheims-Ørn vant 2–1 på bortebane mot Medkila i Toppserien søndag. Maria Olsvik scoret seiersmålet like før slutt.

Trondheims-Ørn

Ørn kunne juble over tre poeng i Harstad søndag ettermiddag.

Det var hjemmelaget Medkila som kom best i gang på Harstad Stadion søndag ettermiddag.

Ledet ved pause

Hjemmelaget hadde mye av spillet, men det var Trondheims-Ørn som tok ledelsen etter 41 minutter da Elen Sagmo Melhus sendte av gårde et skudd fra ca. 15 meter som gikk i mål.

Etter hvilen overtok Ørn mye av spillet, men likevel var det hjemmelaget som fikk uttelling etter 63 minutter da Cecilia Nku utlignet på en heading.

Maria Olsvik

Maria Olsvik ble matchvinner for Ørn mot Medkila.

Da det var spilt 72 minutter satte Ørn ballen i nettet, men scoringen ble annullert for offside. Tre minutter senere hadde laget en stor sjanse til å ta ledelsen igjen.

På niendeplass

Så etter 86 minutter kom endelig scoringen for Ørn-jentene. Det var Maria Olsvik som fikk tuppet ballen i mål fra kort hold.

Dermed tre poeng til Ørn som klatret opp til niendeplassn på tabellen med 19 poeng.