Tap for Ranheim i årets første kamp

Ranheim tapte lørdag 3–1 for Östersund fra Allsvenskan i årets første treningskamp i Abrahallen.

Ranheim Fotball

Simen Raaen Sandmæl og Ranheim yppet seg i første omgang mot Östersund som spiller på øverste nivå i svensk fotball.

Ved pause var stillingen 1–1, men svenskene var best i andre omgang. Östersund fikk også en spiller utvist etter pausen, men klarte likevel å vinne kampen.

Mange bytter

Begge lagene benyttet en rekke spillere i årets første treningskamp.

Simen Raaen Sandmæl scoret for Ranheim etter 28 minutter. Johan Bertilsson (19), Ludvig Fritzson (56) og Ken Sema (81) laget målene for gjestene fra Östersund.

Storflor debuterte

Veteranen Øyvind Storflor fikk også sin Ranheim-debut i andre omgang. Storflor har tidligere spilt toppfotball for både Rosenborg og Strømsgodset.

Ranheim benyttet seg av disse spillerne i løpet av kampen: Magnus Lenes – Aslak Fonn Witry, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark (Vegard Fiske, 72. min), Alexander Foosnæs (Joakim Solem, 66. min) – Mads Reginiussen, Magnus Blakstad (Jakob Tromsdal, 66. min), Simen Sandmæl (Mats Lillebo, 46. min) – Andreas Rye, Michael Karlsen (Øyvind Storflor, 72. min), Torgil Gjertsen.

Ranheim-ledelsen var godt fornøyd med prestasjonen etter kampen, selv om det endte med tap.

Neste helg venter Rosenborg, mens Östersund reiser til Levanger for å spille mot det andre trønderske 1. divisjonslaget.

Ranheim var flere ganger farlig frampå i løpet av kampen, og kunne fort ha klart uavgjort mot Östersund.