Rosenborg vant etter straffekonkurranse

Rosenborg Ishockey vant 3-2 mot Manglerud Star torsdag kveld, og forblir ubeseiret på hjemmebane denne sesongen.

Rosenborg ishockey

Her feirer spillerne i Rosenborg Ishockey mål i en tidligere kamp

Men det var likevel bare så vidt det ble seier mot Oslo-laget i Leangen ishall.

– I dag var vi ikke på vårt beste. Laget hadde litt for lite fokus og intensitet, sier trener Wayde Bucsis etter kampen.

De første omgangene var preget av lav intensitet, men Rosenborg tok seg opp mot slutten.

– Vi hadde noen sjanser til å ta hjem seieren, men fullførte ikke, sier Bucsis.

Spilte mot et godt lag

– Manglerud Star ligger nederst på tabellen, men er ikke et dårlig lag, forsikrer Bucsis.

Oslolaget har hatt problemer med å få godkjent flere av sine utenlandske spillere på grunn av økonomisk rot, men nå er laget fulltallig.

Overtid og straffeomganger

Stillinga var 2-2 etter 60 minutter, takket være en scoring av Ryan Fairbarn mot slutten av ordinær spilletid. Dermed ble det overtid, som også endte uavgjort.

Kampen ble til slutt avgjort med en scoring fra Inge Stokvik i straffekonkurransen.

Rosenborg ishockey kunne dermed dra inn to av tre mulige poeng torsdag kveld.