Rosenborg slo Lørenskog

Rosenborg Hockey slo Lørenskog 4-2 i kveld. Det var en solid oppkvikker for laget som før kampen lå nest sist på tabellen i GET-ligaen.

Rosenborg-Lørenskog

Rosenborg mot Lørenskog på hjemmebane 23. oktober 2011

Rosenborg Elite trengte sårt en seier over Lørenskog i Leangen ishall i kveld.

Med resultatet 4-2 rykka laget to plasser oppover på tabellen, og ligger nå på 7. plass.

Etter to perioder var det uavgjort, 2-2, mellom lagene i ishallen. Det til tross for at bortelaget hadde atskillig flere skudd på mål enn hjemmelaget.

Fire mål til hjemmelaget

Den første scoringa kom etter ti minutter, da var det Ilya Dubkov som satte pucken i mål. Fem minutter seinere utligna Christian Thygesen for Lørenskog, og det var uavgjort etter første periode.

I andre periode var det Inge Stokvik som scora for hjemmelaget, etter 15 minutters spill, mens Lars Erik Spets smekka inn 2-2 etter 18 minutter.

I tredje periode løsna det for hjemmelaget, og Joakim Erbe og Dag Morten Wehn sto for de to scoringene som førte til seier for hjemmelaget.

– Stemningen på topp

Assistenttrener for Rosenborg, Roger Harli, er godt fornøyd med dagens kamp.
– Med sånne seire stiger stemningen! Vi gikk på en stygg smell med stortap for Stavanger Oilers på torsdag, men klarer å hente oss inn igjen til kampen i dag. Det er veldig bra, sier han.

Rosenborg har et ungt lag, og hittil i sesongen har de ikke klart å hevde seg mot de antatt beste lagene i ligaen. Det kan se ut til at denne trenden er i ferd med å snu.

– Vi har klart å sanke poeng fra de dårligste, og nå greier vi å slå gode lag som Lørenskog også, sier Harli.

– Lørenskog har masse erfaring og styrke i laget, men vi vant med vilje, disiplin og innsats, sier Harli.