Julie Blakstad feirer med laget etter at hun selv satte inn 1-1.
Foto: Ole Martin Wold

Rosenborg Kvinner

Oppsummert

Rosenborg Ballklub Kvinner het frem til 2020 Sportsklubben Trondheims-Ørn. Klubben ble stiftet i Trondheim 18. mai 1917. De er det mestvinnende kvinnelaget i norsk fotball med åtte cupmesterskap og sju seriemesterskap.

 • Klar for tysk storklubb

  Emilie Bragstad har signert en avtale med den tyske klubben Bayern München. Selv om hun har signert for klubben blir hun værende i Rosenborg på lån ut juni 2020, skriver Nidaros.

 • Borteseier for RBK Kvinner

  Rosenborgs kvinnelag slo Kolbotn 2–1 på bortebane i Toppserien søndag ettermiddag. Julie Blakstad og Lisa-Marie Utland scoret målene for RBK.

  Toppserien, kvinner: Vålerenga - Rosenborg (1-1)
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Rosenborg vann over Lillestrøm

  Rosenborg sitt kvinnelag slo Lillestrøm 2–1 i Toppserien på Koteng arena i ettermiddag. Det betyr at dei framleis er med i gullkampen. LSK scora sjølvmål etter tolv minutt og sendte RBK i leiinga. I andre omgang scora Julie Blakstad mål.

 • Rosenborg vidare til semifinale

  Rosenborg slo Avaldsnes 4–0 i dagens kvartfinale i NM på Koteng Arena i Trondheim. Maria Olsvik scora det første målet. I andre omgang var Rosenborg klart best og produserte sjansar på rekke og rad. Lisa-Marie Utland scora to av måla og Julie Blakstad hadde ei scoring.