RBK-seier på overtid

Det var lenge uavgjort mellom Rosenborg og Runavik på Lerkendal. Men Rosenborg scoret to mål på overtid, dermed endte kampen 3 - 1.

RBK's Steffen Iversen i lufta under UEFA Europa League kampen mellom Rosenborg og Runavik

Runavik sjokkerte på Lerkendal med scoring av Karoly Potemkin etter bare seks minutter.

En drøy halvtime senere ga Steffen Iversen RBK ett mål. Stillingen var 1 -1 til pause - og også til ordinær tid.

I kampens 65. spilleminutt foretok Rosenborg to spillerbytter.

Sellin kom inn for Iversen. Og Tettey tok plassen til Annan.

To mål på overtid

Dommeren la til 3 minutter, og Rosenborg utnyttet tilleggsminuttene til å skaffe seg seier. Konan Ya scoret på straffespark og Olsen banket inn RBKs tredje mål fra 15 meter.

Rosenborg vant forrige kamp mot NSI Runavik 3 - 0. Dermed ble sluttresultatet 6 - 1 kvalifiseringskampene til Uefa Europa League.

Zahora spiss fra start

Dario Zahora startet som spiss i RBK på Lerkendal. Kroaten scoret ett av de tre målene i forrige kamp mot laget fra Færøyene.

Også Miller, Nordvik og Konan var med fra start.

- Vi tar ikke lett på det selv om vi leder med tre mål. Vi er veldig opptatt av å gjøre en god kamp, og vi har også kamp allererde søndag igjen, sa Trond Henriksen til rbk.no før kampstart.

Steffen Iversen i lufta under kampen mot Runavik.